Miért hiszel/nem hiszel a szellemekben?
Napokban érkezett meg a legütősebb megerősítés arra, hogy szellemek nem léteznek: "A részecskefizika standard modelljében egyszerűen nincs helye olyan létformának, amely a halál után is információt hordoz, és a Nagy Hadronütköztető mégsem veszi észre."
"... mégsem veszi észre"
Megnéztem volna, mikor a tudósok felkértek egy szellemet, hogy legyen kedves befáradni a Nagy Hadronütköztetőbe. xD
Sziasztok! Vissza a földre. Ajánlott olvasnivaló: Gilbert Ryle:
A szellem fogalma
Figyelj kérdező az ember nem talál ki magától fa_szságokat ,példáúl: vallás vagy szellemek és teremtők ,ezek mind léteznek csak máshogy !
Én jól érzem magam most ,mert bevagyokbaszva és ezem nem változtathat semmi Iron Maident meg Judas Priestet hallgatok most és jól érzem magam .
Föl kölni viszont nem megy csak eselkelve !, Tégy te is így !
Éljen Szálasi ! Éljen a' magyar nemzeti szocializmus !
Én egy szittya vagyok ,Te is derítgesd ki az igazat akármilyen bonyolúlt is !
Maradok tisztelettel : Miki
Csak abban hiszek, ami létezik.
A szellemek nem tartoznak ide.
#11 Valahogy egyébként én is így helyezkedek el, de nem vagyok vallásos. (Legalábbis nem "úgy".) A közeljövőben szerintem új tudományágak fognak születni, és lehet hogy bizonyítékot nyer egy új energiafajta, vagy a létezés egy más szintje is. Nem elképzelhetetlen, még buták vagyunk ezekhez ha szabad így fogalmaznom. Nekem egyszerre felfoghatatlan az, hogy van isten, és az is hogy nincs.
#17 Aaa, ez egy kicsit zavaros, nem értem xD. (Én is Miklós vagyok! :P)
Nos, aki hisz benne az az alábbi bizonyítékokra támaszkodik:
1. Fényképek és videófelvételek...
2. EVP felvételek...
3. Saját élmények vagy másoké, akik látták már őket..
4. Médiumok, halottlátók elbeszélései, esetleg találkozás eggyel...
5. Saját élmények, itt a furcsa zörejektől a lakás gazdáját már fizikailag bántalmazó szellemekig minden előfordult...
6. Esetleg paranormális kutatócsoportok által dokumentált esetek...
Erre itt egy számomra is érdekes eset: https://www.youtube.com/watch?v=6mylg5wGUbA
Bizonyítékok kritikái:
1. Sok felvétel hamisítvány vagy csak fénytükröződésel eredménye...
2. Nem feltétlenül szellemektől származnak az EVP hangok... magyarul nem elég erős bizonyíték!
3. Sokféle történetet hallunk, soknak kamu szaga van vagy lehetséges racionális magyarázat a látottakra...
4. Médiumok és halottlátók közt vannak csalók, kérdéses a hitelességük stb.
5. A történetek valóságtartalma megkérdőjelezhető...
6. Lehet hogy csak a nézettség miatt készítenek ilyen műsorokat, ahol esetleg csalnak...
Nos leírtam 6 bizonyítékot és azok lehetséges kritikáit, ki-ki döntse el, mit hisz el! Szerintem lehetséges, hogy a tudat fennmarad valamilyen módon a halál után és ezek megnyilvánulásait érzékeljük szellemekként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!