Te hiszel a szellemekben, démonokban?
DE HOL VAN DÉMON HILL?
Én nem hiszek bennük.
Neeeeeee!! :DDDDDDDD dákónak szólíts.. és alatta meg a szerencsétlen érintett a helyes névvel....:DDDDDD Kegyetlen, megszakadtam a röhögéstől.:D
Én hiszek amúgy bennük, ovis és alsós koromban volt balszerencsém olyan házban lakni, ahol bőven voltak történések, szüleim is sokszor féltek. Mióta elköltöztünk azóta -megdöbbenésemre- "néma csend van". Olyan értelemben, hogy sehol egy elsuhanó fénycsík, vibrálás, árny a levegőben. Nem veri az ágyam végén lévő aztalon álló klavit senki éjszaka. Nincsenek érdekes neszek, amitől gyönyörű, verítékben úszó, álmatlan éjszakáim voltak....:D Úgyhogy vannak, csak még sokan nem tapasztalták. (irigylem néha őket)
A dákó az EPIC de sajna a 3. elbaszta a jókedvem.
Dáknak igaza van , dolog h léteznek de nemtudom hogy pontosan mire gondolsz Démon alatt, a kis piros szarvas keresztény baromságra vagy a valóságot jobban szereted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!