Mik azok a reptoidok?
A reptiliánok léteznek, hiába mondja a sok szkeptikás h nem!!!
Léteznek mert én ismerek párat és ők bevalloták h azok!
Ez a videó elég para: https://www.youtube.com/watch?v=e3icYtSrixA
A felvételen állítólag valódi reptilián lények láthatók...
Az, hogy az emberek jelentős része a puszta létezésüket is nevetségesnek és elképzelhetetlennek tartja, az sikerük egyik záloga. Ha a tévében egy politikus mond valamit, az emberek ösztönös kényszert éreznek, hogy higgyenek neki és a legtöbben hisznek is. Ez is az immáron több évszázados múlttal rendelkező elmeprogramozás egyik nagy erénye.
OFF: Olvastam itt már olyat is, hogy Orbán azért jó politikus, mert a háttérhatalom ellen harcol és a gyíkemberek nagy ellensége, nem akar a szolgájuk lenni, stb... Na ez kb ugyanennek a másik véglete.. Orbán hatalmának már az Illuminati sem szabhat határt..:D
A reptoid csak egy kifejezés. Ezek nem földönkívüli lények, csak azt akarják, hogy azt higgyük. Valójában démonok, ahogy az összes idelátogató úgynevezett földönkívüli lény.
Annyiról van itt szó, hogy ezek a démonok a háttérből irányítják a bolygót az eliten keresztül. Amikor az emberek elárulták Istent, sokkal nagyobb szörnyűséget tettek velünk, mint azt ma hisszük. Engedték, hogy a démonok genetikailag módosítsák a testünket. Eredetileg 12 DNS láncunk volt, ebből elvettek 10-et. Az elvett 10 DNS lánc tulajdonképpen angyallá tett bennünket, természetfölötti erőt és hihetetlen intelligenciát adott nekünk. Volt még egy beavatkozás, egy még szörnyűbb: beültették nekünk a hüllőagyat (ez az agytörzsnek felel meg). A hüllőagy felelős minden rossz emberi tulajdonságért, ettől vagyunk erőszakosak, emiatt vannak irreális félelmeink, ez tesz közönyössé, önzővé, gyávává, kegyetlenné, hataloméhessé, gonosszá és érzéketlenné. Bizonyított, hogyha valakinél az agytörzs sérülést szenved, az illető agressziója csökken, illetve megszűnik. A hatalmi elitnél ez a hüllőagy dominál, ezért is hívják őket kékvérűeknek, ők szolgálják a legjobban a démonok érdekeit, ezért is intézik úgy, hogy ők legyenek hatalmon, akár tetszik nekünk, akár nem.
Abban sokaknak igaza van, hogy a démonok köztünk élnek embernek álcázva, én már találkoztam ilyen "emberekkel". És persze hogy nincs bizonyíték a létezésükre, hiszen ha kiderülne, még összefognánk ellenük és megállítanánk őket. A démonok célja nem más, mint az emberek megrontása és elpusztítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!