Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik azok a reptoidok?

Mik azok a reptoidok?

Figyelt kérdés
Itt az ezotéria kategóriában sokszor esik szó róluk. A Google-ba beírtam, nem sok mindent hozott ki róluk,de valami hüllőszerű lények. Valaki leírná légyszi hogy mik ezek?

#űrlény #földönkívüli #reptoid #hüllőszerű lény
2016. jún. 12. 17:07
1 2
 1/16 anonim válasza:
51%
UFOKOK.
2016. jún. 12. 17:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Csak normális válaszokat várok!
2016. jún. 12. 17:55
 3/16 gyilkosbalna válasza:
75%

A reptoidok űrlények akik hatalmas flottájukkal háborúznak más fajok ellen decemberben fognak jönni inváziózni emellet titokban ők irányítják a Földet mint a titkos társaságok vezetői de nem vesszük szre őket mert álcázzák magukat szólj ha kell még infó

Gyilkosbálna a reptoidellenállás ezredese:)

2016. jún. 12. 18:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem olvastam el, mert nem fárasztom magam ilyen borzalommal.

2016. jún. 12. 18:01
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
ahogy nekem lejött itt a kommentekből, ilyen hüllőszerű intergalaktikus lények, akik majd (szerintük) elfoglalják a Földet. amikor olvasom, nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondják-e vagy sem, de sajnos attól félek van aki tényleg hisz ezekben. na azon már magam se tudom, sírjak-e vagy röhögjek, hogy mennyire nem normális.
2016. jún. 12. 18:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Gyíkemberek, akik decemberben levadásznak minket. Már a maják is tudták, csak el(-b@s7t..-)írták az évszámot. Most embernek álcázva országokat, és titkos társaságokat irányítanak, de mivel a reptoidok ragadozók, ösztönösen szeret vadászni. Decemberben szétlézerágyúznak minket
2016. jún. 12. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Hüllőszerű lények. Elméletek szerint egy idegen faj, akik már több ezer éve megszálltak és uralmuk alá vonták az emberiséget. Az ókori sumér kőtáblákon is említik őket Annunaki néven, akik az égből jöttek le, kb. ezt jelenti az Annunaki szó Sumerul. Sokan az Annunakikat kapcsolják össze a reptoidokkal, ennek fő oka, hogy a sumérok is hüllőszerű lényeknek ábrázolták az annunakikat a kőtáblákon. A modern gyíkember elmélet szerint ugyanazon fajról van szó. DR. Zecharia Sitchin orosz kutató foglalkozott legtöbbet a sumér mitológiával és többek között az is meggyőződése volt, hogy az egyiptomi piramisokat az idegenek építették, leszállópályáikhoz, tájékozódási pontként.
2016. jún. 12. 20:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Még pár fontos infót kihagytam. A kőtáblákon említést tesznek arról is, hogy az Annunakik később genetikailag is módosították az emberi fajt, hogy minél jobb szolgák, dolgozók, legyenek. Az egyik fő céljuk az emberiséggel az volt eleinte, hogy aranyat bányásszanak nekik. Olyan elméletek is vannak, hogy az emberiséget az annunakik hozták létre genetikai úton. A majom és az ő DNS-üket keresztezték és hosszú folyamatok és kísérletezések során jött létre az ember. De ez már szerintem is túl fantázia elmélet.
2016. jún. 12. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
gyíkokra hasonlító nagyon gonosz otromba földönkívüli lények most fognak decemberben mindmeghalást okozni mi rohadalmiak velük táplálkozunk de nem vetjük meg a poloskoid kitint sem
2016. jún. 12. 22:17
 10/16 anonim ***** válasza:

FIGYELEM! amiket leírok azokban nem hiszek, én csak azokat az információkat osztom meg veletek amiket eddig ovlastam/hallottam a témában.

én úgy tudom hogy ez eredetileg az ő bolygójuk és igazából mi vagyunk itt az idegenek. ők a föld alatt élnek, elrejtőzve tőlünk de bizonyos egyedeik megtalálhatóak közöttünk csak álcázzák magukat. a kékvérű kifejezést is innen eredeztetik. nagyon fejlett faj, befolyásolnak minket, a vezetői pozíciók nagy részét ők töltik be. hmm kb ennyi :D

ha igaz lenne biztos élne olyan ember aki már látott egyet vagy valami bizonyíték csak lenne, nem hiszem hogy ilyen jól rejtőzködnének ilyen hosszú időn át :D ja és ajánlom figyelmetekbe az iron sky második részét. még nem jelent meg de konkrétan ebből a konteóból lesz a film illetve még pár dolog lesz benne szóval a nagy összeesküvés elméleteseknek orgazmusuk lesz a filmtől :D a legjobb a putin trailer :'D de a jézusé sem rossz.. azt már meg sem említem hogy a náci reptoid hitler egy T-rexen lovagol :D xDDDDDD

2016. jún. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!