Szerintetek idén támadni fognak a reptoidok?
"Mi van ha újra támadnak?"
Miért, mikor támadtak korábban?
Hát állítólag valami fényflottát letaroltak a hold sötét felén és ott szolgáltak emberek is (izé ezt is itt olvastam). Meg a kék kiáramlás galaktikus konföderáció hadiflottáját is megették reggelire, a csata Heves megye felett zajlott 2001 áprilisában, de a méretarányeltérítő tértorzító berendezések segítségével az egész flottát egy vízcsepp nagyságú területre kicsinyítették és abban a szent minutumban felnyalta az egész űrcsatát egy arra járó kóbormacska.
De azért nem árt vigyázni.
Lehetséges. Most szilveszterkor is támadhattak volna de inkább ők is buliztak vagy lehet, hogy a tűzijátékról azt hitték valami légvédelmi szuperfegyver. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3821576..
Nem, Dec. 12.-ére szervezték a naprendszer invázióját, de a támadást megakasztotta az Ezüst Légió, az ellenállás főereje, és a meglepetésszerű rohamuk szépen megtizedelte az inváziós fényflottát :D.
Szervezetlenül megfutamodtak, megsemmisült az NFS típusú csillaghajójuk, most egy-két évig harcképtelenek lesznek. Én javasoltam is az Ezüst Légió flottafőparancsnokának, hogy szervezzenek megsemmisítő támadást a Nibiru ellen, még tárgyalnak róla.
Mindenesetre annyi biztos, hogy idén biztonságban vagyunk, nem fenyeget a reptoid támadás, de a császáruk, Rakhab Kassor kiszámíthatatlan, lehet, hogy jövőre visszavágnak.
Nem lehetne instant BAN-t adni a reptoidos kérdéseket kiíróknak? :S :S
Igen biztos támadni fognak. Bújj el és énekeled a Csipcsipcsókát a sarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!