Ha Decemberbe jönnek a Reptoidok, akkor számíthatunk másoktól segítségre? Szenthelyi, adj néhány tanácsot, mivel biztos vannak, meg te ismersz más külföldi fajokat, akik segítenek?
Értem, de én itt tényleg hallotam valami Lázadók szövetségét, nem poénból, akik nemrég Szentmihályival legyőzték a Reptoidokat.
A vulkániak meg csak 2063-ra jönnek ide? (a Wikipedián olvastam róla)
A vulkániak meg csak 2063-ra jönnek ide?
Persze addígra kaptak csak időpontot.
utolsó válaszoló: gratulálok! végre valaki megmondta. ( én csak kedvesen próbálom rávezetni a tényre az embereket, de te... Huh! marha jó vagy!
Amúgy kérdező: Ez mostmár kezdek rájönni hogy vagy kamu kérdés ( és hozzá szólások) vagy totál meghüly*ültél.
Persze, hogy kamu kérdés, arra voltam kíváncsi, hogy 404 meg Szentmihályi mit fognak reagálni a dologra, hogy milyen új epizóddal álnak elő.
Mivel ez az egész olyan mint egy izgalmas Sci-Fi és olyan jó történeteket találnak ki. (Pl Hitler a fiaival a Tau Cetyn zsarnokoskodik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!