Ha Decemberbe jönnek a Reptoidok, akkor számíthatunk másoktól segítségre? Szenthelyi, adj néhány tanácsot, mivel biztos vannak, meg te ismersz más külföldi fajokat, akik segítenek?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt a Vulkániakra, vagy a Lázadók Szövetségére.2012. febr. 27. 17:10
31/45 zeronibble válasza:
Szívesen nullázom a helyesírási hibákat majd, azt jól konyítom. Fizetségem az elsők köztiség és talán egy dedikált tp! :]
32/45 anonim válasza:
Kedves Kérdező, amit én itt leírok az nem a fantáziám szüleménye, hanem a rideg valóság. Közel már az idő, amikor az emberiség ráébredt, hogy nincs egyedül, sőt soha nem is volt.
34/45 A kérdező kommentje:
És ez az ellenállás hány tagot számlál, vagy ez titkos a Reptoidok miatt?
2012. márc. 3. 18:32
35/45 anonim válasza:
Igen, a Reptoidok miatt nem lehet ilyen dolgokról, arni a neten mert olvassák ezt is. Az is titik, hogy én is az ellállás tagja vagyok. Jelenleg azon munkálkodunk, hogy a Slendermanntól kérjünk segítséget. Ő egy természetefeletti lény és az egész világon jelentős számban élnek. Nincsen fizikai testük, így erősebbek mint a Reptoidok.
36/45 A kérdező kommentje:
Ez így teljesen korrekt, de valamit nem értek. A Reptoidok, hogy a fenébe nem nyomozzák le Szenthelyit és saját bevallásod szerint téged IP cím alapján. Ezt már egy 14 éves Hacker is meg tudja csinálni, 20 perc alatt, akkor nekik, hogyhogy nem sikerül?
2012. márc. 4. 12:41
37/45 anonim válasza:
Azért mert van IP elrejtő program, te nagyonostoba
38/45 A kérdező kommentje:
Na és szerinted a Reptoidoknak, akik elvileg már akkor űrhajóztak, amikor mi még Thermopülánál öltük egymást, mégis mennyi időbe telik legyőzni egy ilyen IP elrejtő programot? -.-
2012. márc. 4. 20:26
39/45 anonim válasza:
Megvannak az Ellenállásnak a módszerei erre.
40/45 anonim válasza:
Szentséges Isten! Magasra csapott az őrület lángja!!! Áááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!