Ha Decemberbe jönnek a Reptoidok, akkor számíthatunk másoktól segítségre? Szenthelyi, adj néhány tanácsot, mivel biztos vannak, meg te ismersz más külföldi fajokat, akik segítenek?
ha már Vulkáni, akkor Spcok vagy T'pol, a Voyagert még nem láttam.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy komolyan van e ilyen ellenállás, tehát vannak e olyanok Szenthelyiék és 404-ék között, akik komolyan is veszik amit mondanak.
Gratulálok micsoda mókamesterek vagyok...
a kérdező beég, ezért bebuktatja magát és ezt rendkívül viccesnek találja... a többi meg egy nyilvános fórumon beszélni meg, hogy fogja átverni "a világot" a badacsonyi görényemberrel... szánalmas, hogy ilyenek akarnak trollkodni....
kérdésre válaszolni: ne bízz a segítségben, bízz magadban!
Utcsó válaszoló! Te meguntad az életedet, vagy mi van? Azért mert vannak még emberek akik rendelkeznek némi jó kedvel, rögtön fel kell háborodni? Az alap kérdésre is olyan választ adsz, mintha te lennél az okos tojás.
Most akkor vagy egy munkanélküli 40-es, vagy egy 13 éves Frank Einstein vagy.
SlenderMan!
Ez adta!
Szenthelyi Árpád!
Köszönöm a válaszodat, őszintén megtisztelsz, hogy az én gúnyos kérdésemre is méltatsz egy válasszal, bár valami izgalmasabb kifejtésre számítottam, hadműveletekről meg hősi katonákról és felkelőkről, de azért köszönöm szépen! Remélem megbocsájtod, hogy bár nem hiszem el, amiket leírsz a Reptoidokról és a többiekről, mégis nagyon jó olvasni az írásaidat, mivel izgalmasak akár egy bűnügyi rejtélyregény Sci-Fi-vel megsózva.
amugy sokkal több pénzt keresnél ha kiadnál valami önéletrajzi könyvet, a kalandjaidról az Ellenállása, hidd el nekem vinnék mint a cukrot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!