Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem jöttek a reptoidok...

Miért nem jöttek a reptoidok december 21-én?

Figyelt kérdés

Eddig ilyen elméletekről hallottam:

-belecsapódtak egy meteorba

-az ellenállás legyőzte őket

-olyan gyorsan jöttek hogy véletlenül egy másik dimenzióba kerültek

-igazából nem is 21-ére tervezték a támadást

Most melyik igaz ezek közül?

2013. febr. 20. 17:25
1 2 3 4
 1/38 anonim válasza:
100%
Megálltak egy fánkra a Starbucksnál. Azután elmentek megnézni a Dragon Ballt, és így teljesen kiment a fejükből a Föld megszállása hadművelet.
2013. febr. 20. 17:34
 2/38 anonim ***** válasza:
72%
soha nem lesz már vége már a 2012. december 21. kérdések?
2013. febr. 20. 17:37
 3/38 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy megijedtek tőlünk.

Az egész osztály összegyűlt az iskola pincéjében, és ordítva számoltunk vissza. xD

Szerintem az egész csak kitaláció volt. De a mi osztályunktól tényleg meg lehet ijedni.

2013. febr. 20. 17:42
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Jöttek ők, csak épp eszük ágába se volt felhajtást csinálni! Ma is kinn síeltek az alpokban. Jövő hétre várom őket haza. Jó albérlők, mindig rendesen fizetnek.
2013. febr. 20. 17:48
 5/38 anonim válasza:
96%
Jöttek ők csak előbb PS-eztem velük. Nagyon jól lehet velük mulatni. Mondták nekem, hogy majd március 13-án fognak jönni és először a Parlamentet fogják elfoglalni. Aztán az összes Tesco-t. Bemutatják az iPhone 6-ot is, illetve nyitni akarnak egy gyertyaszaküzletet Miskolcon.
2013. febr. 20. 17:56
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Anorexiás Annunaki szembeszállt velük a Marson, és a NASA Mars-szondájával karoltve lézeres támadást intézett a reptoid flotta ellen. Ő maga sajnos odaveszett a harcokban, RIP. A napokban Oroszországban becsapódott meterorit valójában a reptoid tömegpusztító fegyver maradványa volt, a Föld mellett elhaladt "kisbolygó" meg a flottájuk egyszem megmaradt hajója, amely hazafelé menekül, de már csak a szakácsok utaztak rajta, a többiek mind megsemmisültek.
2013. febr. 20. 17:57
 7/38 anonim ***** válasza:
56%
azért mert nem léteznek,csak az ilyen fanatikus f*szok hisznek bennük
2013. febr. 20. 18:01
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek!

Bolondok lettek volna tönkre tenni a saját karácsonyukat, amikor már hetek óta ők is vásárolták az ajándékokat, még az utolsó rohamot az élelmiszer-üzletekben ők is akkor csinálták.

Senki önkéntes nem volt hajlandó csatlakozni a szervezőkhöz, ezért maradt el az invázió!

2013. febr. 20. 18:07
 9/38 anonim ***** válasza:
97%
A Doktor megállította őket. Ezt onnan gondolom, hogy dec. 21-én láttam az égen repülni azt a bizonyos kék fülkét.
2013. febr. 20. 18:10
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos rátaláltak útközben Veccő Veronika hullájára, megijedtek és visszajöttek. Vagy az nem is a hullája volt...?
2013. febr. 20. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!