Miért nem jöttek a reptoidok december 21-én?
Figyelt kérdés
Eddig ilyen elméletekről hallottam:
-belecsapódtak egy meteorba
-az ellenállás legyőzte őket
-olyan gyorsan jöttek hogy véletlenül egy másik dimenzióba kerültek
-igazából nem is 21-ére tervezték a támadást
Most melyik igaz ezek közül?
2013. febr. 20. 17:25
31/38 A Fekete válasza:
Marslakó Marvin a könyvtárban egy gyertyatartóval.
32/38 anonim válasza:
A lumbulábiak és a poloskoidok összeütköztek a Nibiruval
33/38 anonim válasza:
azért, mert ők 0-tól kezdik az időszámítást, mi meg 1-től. Szóval jönnek ők, csak idén.
35/38 anonim válasza:
N ezen behaltam. Pedig tudom (tapasztalatból), hogy léteznek UFO-k, de ez FÚÚÚÚÚ!... NEM. Az UFO-k nem fognak támadni. Attól sokkal inteligensebbek. De gondolj bele: Az UFO-k értelmesebbek. De akkor miért "töltik az idejüket" olyan primitív dolgokkal, mint az emberek leigázása.
36/38 anonim válasza:
20:25 te még nem ismered a reptoidokat!
37/38 anonim válasza:
Lefoglalta őket egy váratlan Lumbulábi támadás, így egy elhúzódó csatát kellet vívniuk a Coma Berenice csillagrendszerben, azonban amint végeznek a Lumbulábiakkal élükön 404-el, már jönnek is !
38/38 anonim válasza:
Mert siófoknál nem jött a villamos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!