Az elmélet szerint miért éppen December 21-én támadnak a Reptoidok, amikor uralkodnaka világon?
Nem lesz invázió, mivel nem léteznek reptoidok. De ha ezt nem hiszed el, mondok másféle választ.
404 már arról ír a gagyi honlapján, h kapott egy űrhajót, amivel megállítja majd a Nibirut. Gondolom ezután ledarálja a reptoidokat is.
Választhatsz melyik a szimpatikusabb.
404 tényleg ezt írta?
Egyébként előbb-utóbb jön egy reptoid szakértő és majd ő elmagyarázza.
Én úgytudom 404-es a Reptoidokkal barátkozik, akkor éppen a plejádiakat fogja bedarálni :(.
Okosak a Reptoidok, el kell ismerni ! Mással végeztetik el a piszkos munkát... ne maradjon ellenállás december 21-ére.
Most kivételesen a kérdésre válaszolok (mert nem az volt a kérdés hogy lesz-e invázió vagy sem, hanem hogy miért december 21). Ha minden igaz a maja naptár ekkor ér véget. (persze újrakezdődik de ezt próbáld meg a hívőknek elmagyarázni). A másik ok pedig az 1es és 2es számok fura egybeesése. 2012.12.21. (bár én sem értem hogy akkor miért nem 12-ére esik a dolog).
Amúgy ezen a szaktekintély dolgon jót röhögtem.. (mármint nem David Icke a probléma, bár ő sem tudja miről beszél, de Szenthelyi Árpi mióta szaktekintély?) Majdnem akkora baromság mint hogy 404 UFO kutató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!