Az elmélet szerint miért éppen December 21-én támadnak a Reptoidok, amikor uralkodnaka világon?
Jó, Én azt értem, hogy a majáknak megmondták hogy december 21-én fognak támadni, mert ez valamilyen karmikus dolog a Reptoid numerológiai asztrofizikában vagy valami ilyesmi.
Egyébként 404 nem ufó kutató, mert már tartja velük a kapcsolatot a kutató meg keres, hát ő megtalálta már őket. De azt nem értem, hogy miért támadnának hiszen azóta uralják a bolygót. Amikor megigérték a majáknak hogy eljönnek még egyetlen milliárdos gazdag Reptoid vezető sem volt a világba, most meg csak az van. Na erre mit léptek.
Az egyik régi fényképen az én szemem is vörös, akkor idegen vagyok?:O Nem is tudtam.
Sem reptoidok, sem annunakik nem léteznek, csak pár ember beteg elméjében. Nem kéne a paranormal.hu oldalt böngészni, és talán felépülnél.
404 sem idegen, hanem idegbeteg. Diator szintén. Nem értem, h egy értelmes ember h tud bevenni egy ilyen mesét.
Idéznék 404-től: "Kaptam egy űrhajót az idegenektől, amivel eltéríthetem a Nibirut. Az akció után az űrhajót nem tartom meg, mert nem tudom hol tárolni."
Most aki egy ilyen nyilatkozat után hisz még 404-nek,az nagyon beteg:D
"szaktekintély"
Igen ők azok szaktekintélyek. A faluba sok részeg sokkal jobb sztorikat talál ki. Még mesének is halvány ez a badarság.
x).-es neked jót tesz a sok futás, legalább kevesebb energiád lesz trollkodni.
Icke és Árpád szaktekintélyek, ez vitathatatlan ! Nélkülük nem lenne Reptoid kutatás sem a világban, sem ezen az oldalon. Mondjátok meg őszintén, volt itt olyan aki tudta volna mik a reptoidok Árpád előtt ? Ugye nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!