Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az elmélet szerint miért...

Az elmélet szerint miért éppen December 21-én támadnak a Reptoidok, amikor uralkodnaka világon?

Figyelt kérdés
David Icke, Szenthelyi Árpád és sok szaktekintély szerint december 21-én várható a nagy esemény, azaz a Reptoidok megtámadják a földet, de miért ponjt akkor ? És miért támadnak, amikor uralkodnak a világon. Az összes olajlobby, pénzes társaság a kezükben van.
2012. szept. 5. 21:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jó, Én azt értem, hogy a majáknak megmondták hogy december 21-én fognak támadni, mert ez valamilyen karmikus dolog a Reptoid numerológiai asztrofizikában vagy valami ilyesmi.

Egyébként 404 nem ufó kutató, mert már tartja velük a kapcsolatot a kutató meg keres, hát ő megtalálta már őket. De azt nem értem, hogy miért támadnának hiszen azóta uralják a bolygót. Amikor megigérték a majáknak hogy eljönnek még egyetlen milliárdos gazdag Reptoid vezető sem volt a világba, most meg csak az van. Na erre mit léptek.

2012. szept. 5. 22:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyébként 404-es nem Reptoid hanem Annunaki. Hiszen nekik van ovális kuglki fejük, mint neki, nem véletlen tagadta meg az arcképét publikálni és az annunakiknak van vörös szeük. Javítsatok ki ha tévedek. Az infók feritől és könyvmólytól származnak, de diator is megerősítette.
2012. szept. 5. 22:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Mert 22-én már napforduló van.
2012. szept. 5. 22:39
 14/24 x) ***** válasza:
Mondhattad volna hogy zizi vagy mielőtt válaszoltam és nem kellett volna fölösleges köröket futnom...
2012. szept. 5. 23:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Az egyik régi fényképen az én szemem is vörös, akkor idegen vagyok?:O Nem is tudtam.

Sem reptoidok, sem annunakik nem léteznek, csak pár ember beteg elméjében. Nem kéne a paranormal.hu oldalt böngészni, és talán felépülnél.

404 sem idegen, hanem idegbeteg. Diator szintén. Nem értem, h egy értelmes ember h tud bevenni egy ilyen mesét.

Idéznék 404-től: "Kaptam egy űrhajót az idegenektől, amivel eltéríthetem a Nibirut. Az akció után az űrhajót nem tartom meg, mert nem tudom hol tárolni."

Most aki egy ilyen nyilatkozat után hisz még 404-nek,az nagyon beteg:D

2012. szept. 6. 07:16
 16/24 anonim válasza:

"szaktekintély"

Igen ők azok szaktekintélyek. A faluba sok részeg sokkal jobb sztorikat talál ki. Még mesének is halvány ez a badarság.

2012. szept. 6. 08:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Icke és Szenthelyi mint szaktekintély? Na, ez kur­va jó :D
2012. szept. 6. 10:38
 18/24 anonim válasza:
Mert Chuck Norris ezt a dàtumot mormolta àlmàban.
2012. szept. 6. 13:08
 19/24 A kérdező kommentje:

x).-es neked jót tesz a sok futás, legalább kevesebb energiád lesz trollkodni.

Icke és Árpád szaktekintélyek, ez vitathatatlan ! Nélkülük nem lenne Reptoid kutatás sem a világban, sem ezen az oldalon. Mondjátok meg őszintén, volt itt olyan aki tudta volna mik a reptoidok Árpád előtt ? Ugye nem !

2012. szept. 6. 13:33
 20/24 anonim válasza:
Ilyen erővel akkor a szopoalarc.hu is szaktekintély, mert nagyon sok dologról lövésem nem volt, amig meg nem néztem pár ottani videot. Abban is hasonló, hogy így utolag jobb lenne nem is tudni róla.
2012. szept. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!