Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az elmélet szerint miért...

Az elmélet szerint miért éppen December 21-én támadnak a Reptoidok, amikor uralkodnaka világon?

Figyelt kérdés
David Icke, Szenthelyi Árpád és sok szaktekintély szerint december 21-én várható a nagy esemény, azaz a Reptoidok megtámadják a földet, de miért ponjt akkor ? És miért támadnak, amikor uralkodnak a világon. Az összes olajlobby, pénzes társaság a kezükben van.
2012. szept. 5. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Icke és Árpád! Nélkülük nem lenne Reptoid"

Így helyesebb ez a mondat:D Azért ne legyen már vki szaktekintély, mert kitalál vmi kamu idegen fajt, és a sok agytröszt meg benyeli.

Ennyi erővel George Lucas is szaktekintély, hisz felfedezte a Birodalmiakat, egy messzi-messzi galaxisban.

2012. szept. 6. 15:08
 22/24 anonim ***** válasza:

19: De hülye vagy bazm­eg :)

Eszedbe jutott valaha az, hogy esetleg azért nem volt a reptoidokról szó előttük, mert például ők találták ki unalmukban?

Épp most találtam ki a májkrémből készült excentersajtót. Akkor most szaktekintély vagyok, ez vitathatatlan.

2012. szept. 6. 15:39
 23/24 x) ***** válasza:

Előttük is bőven voltak reptoidok (mármint majd mindjárt megértitek hogy mire gondolok). Attól hogy te itt a fórumon még nem hallottál róluk attól még léteztek. Nem 2 éve lettek kitalálva, hidd el nekem. Bár nem tudom téma volt-e előttük a reptoidos dolog mert kb egyszerre kezdődött a "pályafutásunk". De a reptoid mint idegen lény már minimum 20 éve létezik, kb 1 éve élte "fénykorát" Amúgy megindokolnád hogy miért nem hallunk a mi kedves Szenthelyi Árpád barátunkról a fórumon kívül? Érdekes nem? Vagy 404-ről. A fanweboldalán meg a gyakorin kívül sehol nem hallasz róla. Ha bármilyen komolyabb közük lenne az idegenekhez akkor elég valószínű lenne hogy legalább 4-5 cikket találsz a TUDOMÁNYOS cikkeikről. Nem tudom miért hisztek olyan dolgokban amit még ők, nagyokosok se tudtak bizonyítani. Gondolok például az elemlámpával megvilágított kőre 404 részéről, vagy a kamuinterjúra. Vagy olvastad egyáltalán a történeteit? Mikor kioperált egy chipet Ferenczy Gergőből? Vagy mikor napszemüvegben, naptejjel meg konyhakéssel utazott a reptoidok bolygójára? (Feri szerint legalább is) Ha te ezeket elhitted akkor sajnos nem tudok segíteni. És nem trollkodni járok ide, akármennyire is próbáljátok rámfogni. Nagyon is hiszek egy idegen civilizáció létezésében, nyilván nem a reptoidokban meg lumbulábiakban. De még így sem tudom megérteni hogy hogy lehet valamiért rajongani amit nem ismersz. Jóformán 404 összes bejegyzését láttam, volt 1-2 "vitánk" is. Elég sokat tudok arról amiket írt és amiket róla írtak, ezért nem tudom elhinni ezeket. A legfőbb indok pedig az volt hogy mikor megutálták a rajongói az elkeseredett bizonygatási kísérletei miatt akkor azonnal elhúzott. Mikor már nem volt hírneve akkor le se sz@rta azt a kevés embert aki még odafigyelt rá. Nem hírnévhajhász ez egy kicsit?

Amúgy te vetheted rám az első követ kérdező ha nem trollkodásból írtad ezt a szaktekintély dolgot.. :)

2012. szept. 6. 17:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez nem lehetséges, mivel nem léteznek se reptoidok, sem plejádiak, sem louk, meg még ki tudja miket találtam ki ezen a fórumon. 2012 december 21. én NEM lesz semmiféle világvége, invázió, vagy dimenzióváltás. Ahelyett hogy ilyen ökörségekkel foglalkoznátok, csinálhatnátok értelmes dolgokat is.
2012. okt. 5. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!