>Én jobban megbízok az itt lévő válaszolókban, mint egyes weboldalakban...
Lol, ezt bizony nagyon-nagyon rosszul teszed!
olyan ez mintha micimackóról beszélgetnénk
kitaláció az egész
csak az a baj, h sokan azt hiszik a mese az valóság, ők még nem nőttek fel
Kedves kérdező! Most minden baromságtól és trollkodástól eltekintve leírom röviden ennek a történetét!
Vannak ugye ufó eltérítések.Sok elrabolt számolt be arról, hogy hüllőszerű lények rabolták el őket. Magukat drákónak vagy reptoidoknak nevezik, mert a Draconis csillagképből jönnek. Ezek az esetek főleg 70-90-es években történtek! Kinézetük többnyire:
Néhány TUDÓS ÉS PALEONTOLÓGUS (! igen, tényleg azok), az ufós élményektől eltekintve elméletben azt vizsgálta, hogy ha a dinoszauruszok nem haltak volna ki, hogyan néznének ki. Végkövetkeztetésként azt kapták, hogy igencsak hasonlítanak a reptoidokra. Ha beletekersz a videóba, megláthatod hogyan is gondolták ezt és mire jutottak.
https://www.youtube.com/watch?v=AHy9kdaf5IE
Néhány hónapja, de lehet megvan már pár éve is valaki elkezdett kérdezősködni itt a reptoidokról. Hála a trollkodóknak, a mániákusoknak, a hazudozósaknak( 404 felhasználó és társai ) elég görbetükröt alakítottak ki a témáról és el lett poénkodva. Azóta már senki sem gondolja komolyan, attól eltekintve, hogy az előbb felvázoltakat ismerte-e avagy sem.
A David Icke fazont nem túlságosan ismerem, nem érdeklődtem utána. Bőven elég volt róla itt gyk-n olvasni róla. Annyit hozzá, hogy nem kell gyíkembernek lenned ahoz hogy kormányzó, korrupt és kizsákmányoló legyél. Ezek lehetnek emberek is.Mindezt mondom azt hogy ufóhívő vagyok.
Hogy magáról a reptoid elrablásokról mit gondoljak nem tudom, de a szkeptikusoknak ajánlom azért a videót, szerintem igen érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!