A Reptoidok veszélyes lények?
Figyelt kérdés
Valaki találkozott már velük? Én nagyon félek tőlük a kinézetük alapján barátságtalan lényeknek néznek ki. Nem szeretnék velük találkozni, vagy ha barátságosak akkor még is... De így nem tudom. Segítsetek.2013. jún. 9. 16:46
1/25 anonim válasza:
Én találkoztam jó pár más lénnyel, de nem tudom,hogy ilyen létezik-e egyáltalán.Nem hiszem, de ha mégis ne gondolj rájuk, mert azzal csak magadhoz vonzod őket.
2/25 A kérdező kommentje:
De az is lehet, hogy barátságos lények, és ők okosabbak az embereknél és megtanítanak erre arra
2013. jún. 9. 17:22
3/25 anonim válasza:
Ha elrabolnak és megbecstelenítenek akkor veszélyesek igen
Ilyenkor szólni kell 404nek hogy hívja a krixkraxi, lumbulábi flottákat és kiszabadítanak!
4/25 A kérdező kommentje:
De nem a Loú a legnagyobb ellenségük?
2013. jún. 9. 17:29
5/25 anonim válasza:
Hamarabb fogsz aligátorral találkozni. Na azok viszont tényleg barátságtalanok.
6/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele találkozni, de szerintem nem is fogok mert Magyarországon nincs aligátor :)
De térjünk vissza a Reptoidokra. A Reptoidok tényleg elakarják pusztítan az emberiséget? :O o.O
2013. jún. 9. 17:58
7/25 anonim válasza:
december 21-én már majdnem megérkezett a reptoid-krixkraxi-guargumi csillagflotta, de összeütköztek a Nibiruval
8/25 anonim válasza:
Egyszer Bear Grylls hadakozott eggyel. Nem volt szép látvány, de azért legyűrte a brit legény. :)
9/25 A kérdező kommentje:
Remélem nem lett semmi bajuk a Reptoidoknak mert én hiszek benne, hogy egyszer eljönnek a Földre és megtanítanak...
Azt elhiszem. Erős ez az ember :D És egyben az a kedvenc sorozatom :D
2013. jún. 9. 18:04
10/25 anonim válasza:
Én egy alkalommal már találkoztam Reptoiddal, 2004-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!