A Reptoidok veszélyes lények?
Figyelt kérdés
Valaki találkozott már velük? Én nagyon félek tőlük a kinézetük alapján barátságtalan lényeknek néznek ki. Nem szeretnék velük találkozni, vagy ha barátságosak akkor még is... De így nem tudom. Segítsetek.2013. jún. 9. 16:46
21/25 anonim válasza:
Pedig én biztosan láttam. És valóban nem tűnt barátságos.
23/25 anonim válasza:
hát mivel a lumbulábiak szövetségesei, ezért ellenségesek
24/25 anonim válasza:
# 7 Azt kihagytad hogy a hajótörés után nem tudták elhagyni a bolygót, mert a Nibiru éppen a nullsíkban volt, ott meg ugye nincsen áram. (ez azt jelenti hogy ott ingyenes vagyok)
25/25 A kérdező kommentje:
Jaj de ne ijesztgessetek már, hogy annyira barátságtalanok :( Pedig már elterveztem, hogy a nyáron meglátogatom őket, hát akkor ezt le kell mondanom :(
2013. jún. 18. 02:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!