A Reptoidok veszélyes lények?
Figyelt kérdés
Valaki találkozott már velük? Én nagyon félek tőlük a kinézetük alapján barátságtalan lényeknek néznek ki. Nem szeretnék velük találkozni, vagy ha barátságosak akkor még is... De így nem tudom. Segítsetek.2013. jún. 9. 16:46
12/25 SSJGoku válasza:
Nem!!! Mivel nem léteznek a köcsög kutyák!!!
13/25 A kérdező kommentje:
10es Milyenek?
2013. jún. 9. 19:46
14/25 Dalek Traak válasza:
A Reptoidok veszélyességben a Dalekokhoz képest szinte semmik. A Reptoidok nagy általánosságban nem kedvelik az embereket, persze mindenhol van kivétel.
15/25 anonim válasza:
18:11 (10-es) vagyok
Egyet láttam. Néhány méterre állt tőlem, és nagyon ijesztően nézett ki. Akkoriban még csak nem is hallottam azt a szót, hogy "reptoid", szóval nem tudtam egy ideig beazonosítani, csak mostanában, amikor megláttam a neten rajzokat, tűnt fel.
16/25 A kérdező kommentje:
remélem én is találkozni foguk velük
2013. jún. 9. 21:27
17/25 anonim válasza:
De veszélyesek a plejádok segTenek
18/25 anonim válasza:
Hogy veszélyesek-e??! ne tudd meg mennyire, saját honlapjuk van :O [link]
19/25 A kérdező kommentje:
Ők is Reptoidok? Ők férgek..
2013. jún. 10. 21:19
20/25 anonim válasza:
Nem baratsagosak es ketlem h barki latott volna egyet szemelyesen...A David Icke-nak meg ne higyj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!