Igaz, hogy létezik olyan szemüveg amin keresztül láthatóak a reptoidok valós alakjukban?
Gondolkodtam, hogy az elsőre piros vagy zöld kezet nyomjak, végül a zöld mellett döntöttem.
Igen. Cirkuláris polarizációs lencse kell hozzá.
Ezt videofelvételek készítésénél használják a tükröződések csökkentésére (pl. vízfelület, üveg.) Használatával valóban a maguk valótlanságában lehet látni a reptoidokat. Igaz, nélküle is, de a kérdező nem ezt firtatja. :-)
Jogos a felvetésed, jogos elvárás.
Megígérem, részletes és kimerítő elemzést írok neked erről. De kérlek előtte, te foglald össze röviden, hogy mi a különbség a Fekete-tengerben élő slápicski kuruttyánok és a marsi barlangok mélyén élő trukipuszik között. Ha ezt megteszed, én is jövök a magaméval.
#6: első válaszoló vagyok.
A cirkuláris polarizációs szemüveggel igenis lehet látni idegeneket. Nekem van ilyen szemüvegem, és már többször is láttam vele űrlényeket.
Méghozzá a 3D moziban.
Ott kaptam a szemüveget is.
elmondom mia bizonyitékom a nemlétezésükre.
1:messziről jött ember azt mond amit akar.
2:a film nem bizonyiték,mert Jurasic park sem dokumentum film.
3:élőben láttálmár? nyilván nem mert kéne hozzá egy nem létező eszköz...
folytassam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!