Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Poltergeist lehet, vagy démon?

Poltergeist lehet, vagy démon?

Figyelt kérdés

Most már szeretném tudni, hogy mi ez.

A lényeg, hogy a jelenségek fokozatosan erősödnek. Elsőnek kisebbek voltak, s egyre több dolog van jelen.

Sikerült felvennem vele a kapcsolatot -mindegy hogyan- és állítása szerint démon, bár én kételkedem.

Nagyon stresszes vagyok, magamba forduló, magamnak való. Azzal kezdődött, hogy rémálmaim voltak, amikor imádkoztam, s ha kegytárgyak voltak a közelemben.

A jelenségek a következők: Elsőnek kopogásokkal kezdődött. Volt, hogy kopogásokra ébredtem fel. Néha még van ilyen. Utána hangokkal folytatódott, amit nem csak én tapasztaltam. Számoltak be nekem arról, hogy árnyat láttak elsuhanni, de én is tapasztaltam már, hogy láttam valakit a szemem sarkából, mire odanéztem, nem volt ott senki. Nagyon régen volt az még, hogy éjszaka lefeküdtem, s már mindenki aludt, amikor hirtelen éreztem, hogy valaki besétál a szobámba. Besütött a fény és csak az alakját láttam, ahogy áll az ágynál, de nem mertem ránézni.

Ezek a jelenségek egyre aktívabbak. Néha erősebbek a kopogások, hangok egyre gyakrabbak, és mostanában jellemző, hogy a lámpa fel-le kapcsolódik magától, lépteket hallani (a padlóval minden rendben), előfordult, hogy valami leesett magától, kattanás, a bútoroknál hangok (mintha recsegne), illetve gyakran vannak furcsa álmaim. Előfordul ritkán, hogy tárgy tűnik fel máshol.

Mi lehet? Már szeretném most már tényleg tudni.

Azért kérdezek itt rá, mert azt tapasztalom, hogy erősebbek a jelenségek.

Köszönöm a segítséget.

2015. júl. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

59.

Jujjj de vicces vagy:D

Jah. . NE menj orvoshoz mert lehet kijukadt a gyomrod;)

Kebzelem hogy tanitotak meg a szuleid;)

Nem alacsony az ingerkuszobom csak utalom az ilyen okoskodo ( tudas 0 , valaszod 90% marhasag) embereket mint te:)

2015. aug. 5. 21:25
 62/70 anonim ***** válasza:
60-én isilyen elnyujtott hangon hallottam, de ez inkáb egy férfi hanghoz hasonlitott. Ami azt illeti azután nem láttam, de többször érezte. Mert megérzem. Pontosan azt is, hogy hol van. Például éreztem azt is, hogy ott áll az ágyam mellett, és, hogy pontosan hol. Most egy fél orája történt, hogy a haverommal kint voltunk az udvaron beszélgettünk, és a tesomnak az egyik babája, amelyik az udvaron volt, ilyen megnyomásra kacag, kacagni kezdett. Mint a horror filmekben. El sem tudtam -tudtuk- hinni, hogy ilyen nyilván valo jeleket is ad. nincs mit irjak többet erről. De nem félek, mert csak igy ijesztget, nagyobb dolgot, bajt nem tud csinálni... remélem...
2015. aug. 5. 23:31
 63/70 anonim válasza:

61. Sajnálom h Ennyire utálod magadat is.de,komolyan.

Tudsz amúgy egyéb hasznosat is írni,az észosztáson,rosszalló kommentjeiden kívül? Kíváncsi lennék rá,te mivel, vagy mitől vagy több mint bárki más..szöveg van,de mi a mögöttes tartalom?😊

2015. aug. 6. 20:47
 64/70 anonim ***** válasza:
0%

Rideg selymes nyújtott. Ez olyan, mint a kemény fos.

A hülyeségeiteket én úgy hívom, hogy félálom.

Olyankor könnyű hallucinálni, és még irányítottan is.

Nyilván akik azt hiszik, amit ti, azok ezt viszik tovább...

2015. aug. 6. 21:17
 65/70 anonim ***** válasza:
0%

63.

Nos aki azt mondja hogy a Kinai Nagyfal nem letezik azert mert meg o nem latta..... Hat igen...:D

Amm legyszives emeld ki azt a reszt ahol okoskodtam.

Es ne neked aljon feljebb amikor te sertegetsz embereket..

Mogotes tartalom? Van nyugi..

Jah es a valaszom olyan komoly mint a kerdes...

Szellemek demonok.... Ezek csak a kis fejetekben vannak.. Es csak azert hisztek bennuk hogy legyen mibe kapaszkodni.. Ha lennenek szellemek mar tudnank.. Az ember mar az urt fedezi fel es olyan eszkozokkel rendelkezik ami lehetove tesz csodalatos dolgokat.

Ha lennenek szellemek mar tudnank!

Demon vagy szellem?

Egyikse... A kis agyadban gerjesztett kepzelgeseid kedves kerdezo.

Ime a valaszom.

2015. aug. 6. 22:28
 66/70 anonim válasza:

((ha segíteni nem is tudtam de jót nevettem néhány kommenten:D))

a kérdező majd mondja már,hogy hogy áll a szellem/démon aktivitása mert érdekel:)

2015. aug. 8. 03:26
 67/70 anonim ***** válasza:

Ilyen nalam is volt de nalam az elejen csak kopogott, utana viszont mar dorombolt ejszaka, a tukorben lakott, a haz mindig hideg volt es neha kaparaszast hallottam a parnam mellol egyszer pedig kiadott egy vegytelenul ijeszto hangot amit nem tudok korbeirni, de egy het mulva elkoltoztem.

Nem tudom mi volt, de azt igen, h nagyon nagyon gonosz volt mondom mindezt ugy, h eddig csak jo szellemekkel talalkoztam.

2015. aug. 9. 21:41
 68/70 anonim ***** válasza:

"A kardos dolognak semmi köze az invokáláshoz"

Persze mert én immagináciöbak hívom de ha jol tudom az invokálás is ugyanaz de a vizualizáció biztosan.

Nem mintha neveztem volna akárminek de az immagináció a mágia alapja! Bármit készítesz gonsolatban az immagináció nemtudom mit nem értesz.

2015. aug. 12. 17:19
 69/70 anonim ***** válasza:
Javítom:? Igen az invokálás ugyan az mint az immagináció vagy vizualizálás. Amikor átveszi az ember testét az inkább irányitott megszállas invokáláshoz semmi köze :)
2015. aug. 13. 04:59
 70/70 anonim ***** válasza:
Utolsó (69): Egy kissé érthetetlenül fogalmaztál. Probáltam megfejteni a közlendődet, de nem nagy sikerrel.
2015. aug. 13. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!