Poltergeist lehet, vagy démon?
Most már szeretném tudni, hogy mi ez.
A lényeg, hogy a jelenségek fokozatosan erősödnek. Elsőnek kisebbek voltak, s egyre több dolog van jelen.
Sikerült felvennem vele a kapcsolatot -mindegy hogyan- és állítása szerint démon, bár én kételkedem.
Nagyon stresszes vagyok, magamba forduló, magamnak való. Azzal kezdődött, hogy rémálmaim voltak, amikor imádkoztam, s ha kegytárgyak voltak a közelemben.
A jelenségek a következők: Elsőnek kopogásokkal kezdődött. Volt, hogy kopogásokra ébredtem fel. Néha még van ilyen. Utána hangokkal folytatódott, amit nem csak én tapasztaltam. Számoltak be nekem arról, hogy árnyat láttak elsuhanni, de én is tapasztaltam már, hogy láttam valakit a szemem sarkából, mire odanéztem, nem volt ott senki. Nagyon régen volt az még, hogy éjszaka lefeküdtem, s már mindenki aludt, amikor hirtelen éreztem, hogy valaki besétál a szobámba. Besütött a fény és csak az alakját láttam, ahogy áll az ágynál, de nem mertem ránézni.
Ezek a jelenségek egyre aktívabbak. Néha erősebbek a kopogások, hangok egyre gyakrabbak, és mostanában jellemző, hogy a lámpa fel-le kapcsolódik magától, lépteket hallani (a padlóval minden rendben), előfordult, hogy valami leesett magától, kattanás, a bútoroknál hangok (mintha recsegne), illetve gyakran vannak furcsa álmaim. Előfordul ritkán, hogy tárgy tűnik fel máshol.
Mi lehet? Már szeretném most már tényleg tudni.
Azért kérdezek itt rá, mert azt tapasztalom, hogy erősebbek a jelenségek.
Köszönöm a segítséget.
Amit te a filmekben láttál, hogy megcsúfolják a szentháromságot, annak valós az alapja.
Nem hinném hogy ő démonnak akarná vallani magát.
Fordítva szokott lenni, a démon akarja kiadni magá egy barátságos lénynek, hogy közelebb kerülhessen hozzád.
Valószínűleg tartom hogy egy démon-ról van szó.
A szabályos 3 kopogás ennek a jele.
Könnyen megtudhatjuk, hogy szellem vagy démon.
Ha sokkal hidegebb van a házban, és amikor valamilyen tárgy megmozdul vagy ha kiprodukálod magadnak, és egy kis sebet ejt rajtad (csak bőrön látszik, és nem olyan seb, ami vérzett is), és eközben sokkal hidegebb lesz abban a szobában, akkor biztos, hogy szellem, hisz energiát vont el a környezetéből, és ha az egész szoba lehűl, akkor sok energia kellett neki ahhoz, hogy egy kis sebet vagy nagyobb tárgyat megmozdítson.
Egy démonnak nem kell energiát elvonnia a környezetéből, hisz fel van töltődve. Ő egy bútort is könnyed szerrel eltol úgy, hogy nem hűl le a szoba, sőt lehet még melegebb is lesz.
13:
Rendben:
1.
Nagyon gyakran előfordul, hogy papot látok álmomban, akinek sötét a tekintete, a fehér ruha, amit visel, pedig koszos. Mutat nekem dolgokat, olykor áldoztat, s aki nem veszi magához, annak baja lesz.
2.
Gyakran álmodok templomban, ahol a liturgia alatt a pap és a többi segítő elfordul és nem hagy csatlakozni a közösségi munkába, vagy a hívek nem engednek leülni....stb.
3.
Gyakran álmodok furcsa emberekkel. Az egyikben: Hazaértem és a házban embereket találtam, akiknek feketék voltak a szemei. Nem hagytak menekülni, olyanokat mondtak: ,,Oda jutsz, ahová mi."
3.
Álmomban a családtagjaimnak vörös volt a szeme (démonok?).
4.
Előfordulnak fordított dolgok. Fejjel lefelé fordul a kereszt, a falióra (az éjfélt mutató fejjel lefelé lesz),tornádó.
Dióhéjban ennyit írok le. Remélem elég.
Lehet hogy démon igen de ha bántani akarna már megtette volna.
Beszéltél vele. És mit akar? Vagy az nem érdekelt gondolom onnantol hogy démon.Azér mer démon nem biztos hogy ge ci az őrződ is lehet és az álmok a kiképzésed részei. Beszélj vele és tudd meg mit akar! És hogy barát vagy ellenség.(Ha esetleg megtámadna képzelj el egy kardot a kezedben és vágd le a fejét ha látod ésletudod persze de csak ha megtámad a jelenléte lehet kellemetlen a nagy energiáimiatt az nem támadás ezt a kardos dolgot meg elötte is érdemes gyakorolni jo sokat mielött télleg szükség lenne rá)
15:
Nagyon szépen köszönöm. :) A kardos, az az invokálás, igaz?
Annyit tudok, hogy nem akar bántani. Kérdeztem már őt, mert igenis érdekel, hogy állította démon. Főleg az érdekelt, hogy jó/rossz velem szemben. Nem bántott még.
Azt írtad, hogy az álmok a kiképzés részei. Ez alatt mit értesz? Annyit tudok, hogy meg kell értenem dolgokat.
Várom válaszod.
Az álmaid démonra, gonosz erő jelenlétére utalnak.
Papi ruhában volt, ami koszos.Ez a megtévesztés szándékát mutatja.Ne vedd fel vele a kapcsolatot.
Az álmaidból a védelem hiányára is következtetni lehet.De ezt imákban kérheted, ahogy azt is, hogy a házad tisztuljon meg a negatív erőktől.Ehhez nem kell pap, a te imád is ugyan annyit ér, ha hittel és gyakran mondod, amíg nem tapasztalsz javulást.
17:
Köszönöm.
Nos, már hónapok óta nem imádkoztam. Mint írtam, rémálmok gyötörnek, ha megteszem.
a kardos dolognak semmi köze az invokálásnak...
az invokálás az amikor egy túlvilági lényt beengedsz a testedbe... és mit tud utána csinálni veled? pl: beszélni rajtad keresztül normál embereknek, képes mozgatni a tested, képes a memóriádat törölni vagy plusz infót adni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!