Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Poltergeist lehet, vagy démon?

Poltergeist lehet, vagy démon?

Figyelt kérdés

Most már szeretném tudni, hogy mi ez.

A lényeg, hogy a jelenségek fokozatosan erősödnek. Elsőnek kisebbek voltak, s egyre több dolog van jelen.

Sikerült felvennem vele a kapcsolatot -mindegy hogyan- és állítása szerint démon, bár én kételkedem.

Nagyon stresszes vagyok, magamba forduló, magamnak való. Azzal kezdődött, hogy rémálmaim voltak, amikor imádkoztam, s ha kegytárgyak voltak a közelemben.

A jelenségek a következők: Elsőnek kopogásokkal kezdődött. Volt, hogy kopogásokra ébredtem fel. Néha még van ilyen. Utána hangokkal folytatódott, amit nem csak én tapasztaltam. Számoltak be nekem arról, hogy árnyat láttak elsuhanni, de én is tapasztaltam már, hogy láttam valakit a szemem sarkából, mire odanéztem, nem volt ott senki. Nagyon régen volt az még, hogy éjszaka lefeküdtem, s már mindenki aludt, amikor hirtelen éreztem, hogy valaki besétál a szobámba. Besütött a fény és csak az alakját láttam, ahogy áll az ágynál, de nem mertem ránézni.

Ezek a jelenségek egyre aktívabbak. Néha erősebbek a kopogások, hangok egyre gyakrabbak, és mostanában jellemző, hogy a lámpa fel-le kapcsolódik magától, lépteket hallani (a padlóval minden rendben), előfordult, hogy valami leesett magától, kattanás, a bútoroknál hangok (mintha recsegne), illetve gyakran vannak furcsa álmaim. Előfordul ritkán, hogy tárgy tűnik fel máshol.

Mi lehet? Már szeretném most már tényleg tudni.

Azért kérdezek itt rá, mert azt tapasztalom, hogy erősebbek a jelenségek.

Köszönöm a segítséget.

2015. júl. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
Aaa semmiseg;) En koszonom ;))
2015. aug. 5. 10:30
 52/70 anonim válasza:
31%

Nekem a megtiszteltetés,h elolvashattam milyen önzetlen,előzékeny "korrekt" emberek vagytok. Az emberek alatt embert értek,van akinek sértés,de van akinek túlságosan is sok jóindulattal megtöltött felmagasztalas.

Ha a kérdés,hoax is,miért kell szétoffolni ilyen ki kinek a f**zát s**pja le kommentekkel? Beszéljétek meg privátba aztán hajrá.élménybeszámoló,fotómelléklet nem szükséges.

Ha valós a kérdés,ha nem, a kérdező megérdemelne annyit,hha már vette a bátorságot es nagy nyilvánosság előtt ilyen jellegű,súlyú,tartalmú dolgot mert kérdezni,h megtiszteljuk a figyelmunkkel, és ha lehet vagy spirituális,vagy fizikális magyarázatot talalhatnank a problémájára.

Véleményem szerint fizikálisan túl sok lenne az egybeesés ami már súrolná az ésszerűség határait, viszont spirituálisan is Számomra túl durva,komplex jelenség, be*arok rajta,komolyan,ilyet csak filmbe láttam én is...

Hargitai "barátom", osztán te medvét láttál e má élőbe,szabadon,vagy ugy mint én,állatkertben? Nah es mizujs a kacsacsőrű emlőssel, szürke bálnával, vagy ne Menjünk messzire pl a tiszavirággal? Mondják hogy van, lökték róla már csomó képet,meg videót is,de élőben láttál már? Honnan tudod biztosra h nem egy világméretű hoax??? Láttad már élőben a Gizai piramisokat, kínai nagyfalat, Mariana árkot,vagy az új ghineai benszulotteket????

Mert én nem, de nem kerdojelezem meg a létezésüket mert nem a szabad szememmel láttam,csak képeken,es videón...

A világ túl nagy, viszonylag rövid ideje, kb a '60-as évektől vannak "hiteles" archivált kép videó dokumentumok a földünk környezetéről,élővilágáról...szóval van még mit felfedezni.minden nap új növényeket,rovarfajokat fedeznek fel szinte,amik kb eddig is itt voltak,csak nem volt meg hozzá szerencsénk..ennyi a véleményem.

Nem akartam senkit megbántani,nem az volt a célom,löjjétek szét a fejem nyugodtan az alpári barbár ret*rdált sértődött kommentjeitekkel,nem,érdekel,nincs es nem,is lesz bennem harag. Csak,próbáltam volna másképp szemléltetni olyan dolgokat amiket nem,látunk...de ettől Függetlenül nem 100% h nem,létezik.

A kérdezi nyugodtan írjon priviben,szívesen folytatnam vele a beszélgetést.😊

További szép napot mindenkinek. üdv 😊😉

2015. aug. 5. 11:19
 53/70 anonim ***** válasza:

Elottem levo!

Koszonom!:D

2015. aug. 5. 11:29
 54/70 anonim ***** válasza:

3 7-es vagyis 21-es vagyok. Én értelmes választ adtam, mindenkinek megköszönte, aki értelmetlenséget írt, kivéve nekem. Nevetséges ilyen baromságokat magyarázni, hogy Láttad már Pumuklit? Akkor honnan tudod, hogy nem létezik?4!44! Ez nem magyarázat, bármit kitalálhatok, és bizonyíthatnám, ha ez bizonyítás lenne, de nem az.

Szóval, ha az értelmes válasz nem értelmes, és az értelmeseket köszöni meg, akkor írhatunk mi is olyan értelmes dolgokat, mint amiket megköszönt.

Ahhoz meg aztán nagy bátorság kell, hogy valaki névtelenül, arctalanul, személytelenül kérdezzen valami hülyeséget. Bár ha komoly dolgot kérdezne, akkor se kéne hozzá bátorság.

És az előzőnek pedig köszönöm, hogy megköszönte, hogy megköszöntem! ^^

2015. aug. 5. 11:32
 55/70 anonim ***** válasza:
XD nagyon szivesen.:D es termeszetesen en koszonom.
2015. aug. 5. 11:35
 56/70 anonim ***** válasza:

52.

1. Akkora hulyeseget irtal hogy az mar faj...

2. Nem volt kotelezo elolvasni a kommenteket.

3.Mi nem mondtunk neked semmilyen tragar kifejezest.. Szoval te se tedd szerintem.

4. Szuleid nem tanitottak meg szepen beszelni?

5. Mosd ki a szadat hipoval..

2015. aug. 5. 11:50
 57/70 anonim ***** válasza:

52- Igen, láttam medvét élőben szabadon, de nem bántott, inkább elszaladt, Lehet, hogyha közeleb kerültem volna hozzá, vagy hirtelen megrémül, akkor biztos megtámad. Na, mindegy, én is adtam rendes választ, legalább is, amennyire ki tudtam fejezni magamat, elég nehezen tudtam megfogalmazni a dolgokat, igy hangzik, valahol a második harmadik oldalon van :

"Szerintem démon. Ijesztgetni akar. Valahogy el kell küldeni. Na de a pappal az a helyzet, hogy odaméssz, és elmondod, hogy van egy démonotok blablabla... Nem elküldeni fogja, hanem csak megszenteli a házat és közbe elmond valami imát. Na de itt jön a kérdés: volt már a házatok szentelve? Szerintem igen, és a szentelésnek nem jár le a szavatossága, tehát, ha egyszer megszenteled, az attól fogva szentelt is marad. De a démon att a házatokba, akkor semmit sem ér a felszentelés, azzal nem menekül vissza a pokol legsötétebb bugyrába. Vagyis nemigazán tudom kifejezni magamat, de ha már volt szentelve fölösleges még egyszer. Ez olyan mint megkeresztelkedsz, és azt egész életeden keresztül viseled, nem kell "újrakeresztelkedni" bizonyos időközönként :)))))"

Amugy ha a neten is utána nézünk ezeknek a jeleknek, démon jelenlétére utal. Én még jártam ugy is, hogy egyszer a nevemet mondta, hallottam tisztán, egyszer pedig valami érthetetlen nyelven, mintha egy mondatot mondott volna. A hang, ilyen reketes, suttogó hang volt, de tisztán lehetett érteni, mármint a hang nem volt eltorzulva, csak rekedt és suttogó. Na, akkor én ugy meg ijedtem, hogy majdnem magam alá csináltam.

2015. aug. 5. 13:53
 58/70 A kérdező kommentje:

52:

Nagyon szépen köszönöm. Itt nem is számítottam sokra.

Írok privátot.

2015. aug. 5. 14:18
 59/70 anonim válasza:

52. Vagyok.😊

Alacsony az ingerküszöböd...

Tanítani tanítottak,de mindig is makacs voltam..

Kimostam hipoval..kicsit ég a gyomrom,megva lehelletem is rossz lett tőle,de bekaptam 2 tictacot...a hipo nem segített.más 5let?😁

2015. aug. 5. 20:40
 60/70 anonim válasza:

nagybugyi, érdekelne h volt e utána folytatás?

Nekem két alkalommal,egymástól kb 1-2 év különbséggel volt,hajnali óra tajt, egyszer mikor tanultam,egyszer meg munka közben h köztes állapotban ( jól írom? Ha nem akkor javítsatok kérlek 😊) h 2x a keresztnevemet mondta egy rideg"selymes" de mégis picit ijesztő női hang,elnyujtva, aztán mikor szétnéztem egy alacsony normál testalkatú idősebb hölgyet láttam,valamiféle régi sötét ruhában.homályos volt,nem volt jól kivehető sem az arca,se több. Nem Mary Poppins volt,mert nem volt nála esernyő..a rőzsehordó nőre gondoltam,de még rőzséje sem volt.. De ennek is már vagy 7 éve.nem,volt gonosz véleményem szerint,de jónak sem mondanám.se a lényege,se mondanivalója nem,jött át.

2015. aug. 5. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!