Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most ez poltergeist, démon,...

Most ez poltergeist, démon, szellem, vagy mi történik?

Figyelt kérdés

Három napja kezdődött az egész. Ketten lakunk egy házban. Már az egész este nagyon nyugtalanul aludtam, amikor hajnal 5-kor felkeltem. Az órának 6 órakor kellett volna ébresztenie. Arra ébredtem, hogy kopogásokat hallok. Elsőnek az ajtón, aztán folytatódott a plafonon, falon, bútoron.... mindenhol! Utána megszűnt. egy ideig nem mertem az ablak felé nézni, mert úgy éreztem, hogy áll ott valaki, de rávettem magam és odanéztem, de sehol senki. Átmentem a másik szobába, de akivel lakom, az aludt!

Pár órával ezelőtt ma, a fürdőszobába mentem fürdővizet készíteni. A kád mellett van egy szekrény féleség tükörrel. Nos, arról az oldalról teljes csörömpölés vette kezdetét, mintha valaki zacskóval csörögne. Ez folytatódott hangosan a plafonon is, majd ellepte a hang a fürdőszobának azt a részét. Körbenéztem, de ijedt voltam, azonban a zaj forrását most sem találtam meg. 5 percen keresztül tartott ez. Még csak nem is pár másodperc, mint a kopogás. A kopogásnál az egész házat bejártam és sehol semmi. Az ajtók is csukva voltak.

Pár napja kezdődött az is, ha lefekszek úgy érzem, hogy valami ..... nem igazán tudom, hogy hogy írjam körbe.

De biztos tudja mindenki milyen érzés az, mikor bogár... vagy olyan féle mászik az arcon.... na ilyesmit éreztem. Első nap azt hittem, hogy bogár. Ki is szálltam az ágyból, de semmi sehol. Ez mindig az arcomon van .... de ha kicsit elhatárolódok attól, akkor inkább valami érintés szerűségnek tudom leírni... csak ahhoz hasonló.

2014. jan. 25. 20:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Megjelent akit behívtál.
2014. jan. 25. 20:12
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem csináltam idézést!
2014. jan. 25. 20:13
 3/28 anonim ***** válasza:

Mi az előzmyéne annak, ami történt? Szerinted?

Történtek már veled furcsa dolgok?

Mitől félsz, mi bajod lehetne?

Ha félsz és úgy gondolod továbbra is nem életmódot kellene változtatnod, akkor kérd meg őket szépen, hogy hagyjanak békén, mert nem csináltál semmit. De ha ez sem nyugtat meg, üzend nekik, hogy elmegyek értük :P

Mikor szoktál lefeküdni?

Stresszelsz valami miatt?

Gyógyszereket szedsz?

2014. jan. 25. 20:41
 4/28 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyógyszert és igazából nincs kiinduló előzménye.

Lefeküdni 11-kor szoktam. Attól függ.....!

2014. jan. 25. 23:54
 5/28 A kérdező kommentje:
Korábban már akadtak ehhez hasonló furcsa események.
2014. jan. 25. 23:55
 6/28 anonim ***** válasza:
A lakótársad is észleli ezeket a jelenségeket?
2014. jan. 26. 00:57
 7/28 A kérdező kommentje:
A lakótársam is, de nem mondja el nekem. Onnan tudom, hogy igen, mert néha kicsúszik a száján....
2014. jan. 26. 01:52
 8/28 anonim ***** válasza:

Mi van ha ő csinálja vagy egy elmebeteg szomszéd?

Én azt javaslom, hogy kapcsolódj ki egy kicsit.

Menj úszni, szaunázni, szedj gyógyszerek helyett vitamint meg ilyenek...

2014. jan. 26. 01:59
 9/28 anonim ***** válasza:
WOW, az előbb imádkoztam érted és végén valami òriásit koppant a Bibliák felől és enyhe kattogást hallok a földön :D
2014. jan. 26. 03:08
 10/28 anonim ***** válasza:
Ha Isten veled, ki ellened?
2014. jan. 26. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!