Most ez poltergeist, démon, szellem, vagy mi történik?
Három napja kezdődött az egész. Ketten lakunk egy házban. Már az egész este nagyon nyugtalanul aludtam, amikor hajnal 5-kor felkeltem. Az órának 6 órakor kellett volna ébresztenie. Arra ébredtem, hogy kopogásokat hallok. Elsőnek az ajtón, aztán folytatódott a plafonon, falon, bútoron.... mindenhol! Utána megszűnt. egy ideig nem mertem az ablak felé nézni, mert úgy éreztem, hogy áll ott valaki, de rávettem magam és odanéztem, de sehol senki. Átmentem a másik szobába, de akivel lakom, az aludt!
Pár órával ezelőtt ma, a fürdőszobába mentem fürdővizet készíteni. A kád mellett van egy szekrény féleség tükörrel. Nos, arról az oldalról teljes csörömpölés vette kezdetét, mintha valaki zacskóval csörögne. Ez folytatódott hangosan a plafonon is, majd ellepte a hang a fürdőszobának azt a részét. Körbenéztem, de ijedt voltam, azonban a zaj forrását most sem találtam meg. 5 percen keresztül tartott ez. Még csak nem is pár másodperc, mint a kopogás. A kopogásnál az egész házat bejártam és sehol semmi. Az ajtók is csukva voltak.
Pár napja kezdődött az is, ha lefekszek úgy érzem, hogy valami ..... nem igazán tudom, hogy hogy írjam körbe.
De biztos tudja mindenki milyen érzés az, mikor bogár... vagy olyan féle mászik az arcon.... na ilyesmit éreztem. Első nap azt hittem, hogy bogár. Ki is szálltam az ágyból, de semmi sehol. Ez mindig az arcomon van .... de ha kicsit elhatárolódok attól, akkor inkább valami érintés szerűségnek tudom leírni... csak ahhoz hasonló.
Nem tudom, hogy mi ez... de már az őrületbe visz!
,,akit behívtál" Nem csináltam idézést...semmi ilyet. De hogyan lehet, akkor megfékezni? Sajnos az elsőnek, ki ilyen választ adott nem tudok írni privátban sem, mert törölte..vagy... ! De más segítsen, kérem!!!!
Tegnap este a szobámban folytatódtak a csörömpölések és már tárgyakat is mozgat!
Ilyenkor szólj a lakótársadnak.
Nem lehetsz benne biztos, hogy ő is észleli ezeket, főleg ha még le is tagadja... sőt. Csak nem hülyéskedne ilyennel. Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy hallucinálsz. Az viszont egy komoly pszichés betegség tünete is lehet, úgyhogy érdemes lenne orvoshoz fordulnod.
Még egy kérdés: fogyasztottál/fogyasztasz valamilyen drogot?
(Rivulets of Silver Tears, ezzel ne hülyéskedj... ez tényleg nem vicces.)
Már bocsánat, de a drog sértő rám nézve! Nem minden ember drogozik. Vannak normális emberek is!
Az meg pláne, hogy nem vicc, hogy követ engem máshová is. És igen, tudja ezeket ő is.
Egy normális választ kaphatnák végre? Anélkül, hogy drogozásról lenne szó, meg pszichés izékről?!
,,behívtál"... kit? és hogy tüntessem el?
Démon? Szellem? Vagy mi? Hol...
Nem megsérteni akartalak a drogokkal, csak tudom, hogy az is okozhat hallucinációkat. Különben meg nem feltételezem, hogy itt mindenki drogozik, én sem drogoztam soha.
A "pszichés izét" végképp nem sértésnek szántam. Van ilyen betegség, és nálad is előfordulhat. A hangokra még mondhatnám, hogy talán valamelyik idióta szomszéd csinálja, de ha azt érzed, hogy mászik valami az arcodon, az már másra utal - vagy TÉNYLEG mászott rajtad valami bogár, de azt írtad, sehol semmi. És még követnek is téged ezek a jelenségek. Tehát hallucinálsz.
Az biztos, hogy szellem vagy hasonló nincs a házban. Ha kapnál megfelelő gyógyszert, tuti hogy nem érzékelnél semmi furcsát. Próbáld ki. Ha már szedsz egy ideje gyógyszert és még mindig hangokat hallasz, akkor én is elhiszem, hogy szellem van nálatok.
Jó. Semmi baj!
Privátban, ok?!
Egyébként gyógyszerek mellékhatása is lehet hallucináció, csak szólok....
Ha gondolod keress rá, hogy Skizofrénia (persze nem biztos, hogy ilyenről van szó). Ez egy betegség.
Egyébként szellemek nem léteznek.
A legrosszab dolog amit tehetsz, hogy nem csinálsz semmit csak félsz. Vagy pedig irracionális dolgokat (ha ezek a lények irányítani akarnának).
Nézzél velük szembe és derítsd ki, hogy mi van...
Alvás közben nagyon sok ember szokott hallucinálni, még én is. Alvásparalízis, keressél rá!
És ne aggódj, hívd segítsgül Jézust és senki sem bánthat...
Este fél tíz van! A lakótársam is tapasztalta. Égett szagot éreztünk, ami már szűnik, de nem találjuk fél órája a forrását. Szerintem ez valami démon lehet!
Most ő is ki van akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!