Poltergeist, démon, szellem, vagy mi lehet ez?
-Éjszakánként hallom, hogy valaki dúdol a szobámban.
-Néha férfi alakot látok. (smoking)
-A hőmérséklet erősen változik hidegre. Míg a többi szobában meleg van, addig az enyémben meg lehet fagyni.
-Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni
-A konyhában sikításokat hallok
-Mikor behoztam egy tárgyat a szobámban (nem említem), ami ellene tökéletesen hatna.. sikítani kezdett.
-Hallom néha, hogy valaki járkál a szobámban esténként és érzem, hogy nem vagyok egyedül
Csak komoly válaszokat várok, és akik nem hisznek a kísértetekben kérem ne írjanak !!!!!
Démon
-morgás
-karmolás
-nem emberi ordítások/hangok
-harag
-elmosódott, kicsavarodott végtagok, nem emberi torzult arc
Poltergeist
-fekete alak
-furcsa nem emberi hangok
-lebegő/repülő tárgyak
-beszéd
Emberi szellemek
-emberi alak
-emberi beszéd
-a tárgyak maguktól mennek arrébb
-sikítás, kiabálás, nevetés
-átrendezi a szobát
Megszállt (emberek szelleme) tárgyak
-magától megy arrébb
-megrémít
-felveszi az eredeti (emberi) alakját
Lehet valami ilyen megszállt tárgy van a házban.
Jaj istenem első, a legelső perverzhülye gondolatom nekem is ez volt :D
Egyébként, kedves kérdező, próbáld megkeresni, hogy milyen tárgyhoz/helyhez kötődik a szellem, tánha valamivel ki tudod engesztelni vagy eltávolítani. SÓ. Meg ha tényleg hiszel ebben, keress fel valakit, aki ilyen szellemtől való tisztítással foglakozik (beírod a gugliba, kijön több oldal is, válogathatsz). Addig is, ne féljél tőle, mondd meg neki, hogy téged marhára nem hat meg a dúdolása, szóval vigye el valahová ahol érdekel is valakit. Az élő emberek is azért piszkálják a másikat, mert az reagál rá.
Nekem az a kínai nő jutott eszembe, akiről azt gondolták, hogy szellem, közben meg csak beszorult, és segítségért kiabált...
/17/szellemnek_hittek_a_falba_szorult_not/
8: Laktak itt előttünk. Nem kizárt, hogy az van itt. Az zavar, hogy sikít. Amikor elmegyek itthonról kis időre ( nyaralni, rokonokhoz), akkor követ. Az is meg szokott történni mostanában, hogy a tárgyaim eltűnnek, és olyan helyen találom meg, ahová soha nem tenném.
7: Nagyon szépen köszönöm. Folyamatosan kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!