Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Poltergeist, démon, szellem,...

Poltergeist, démon, szellem, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

-Éjszakánként hallom, hogy valaki dúdol a szobámban.

-Néha férfi alakot látok. (smoking)

-A hőmérséklet erősen változik hidegre. Míg a többi szobában meleg van, addig az enyémben meg lehet fagyni.

-Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni

-A konyhában sikításokat hallok

-Mikor behoztam egy tárgyat a szobámban (nem említem), ami ellene tökéletesen hatna.. sikítani kezdett.

-Hallom néha, hogy valaki járkál a szobámban esténként és érzem, hogy nem vagyok egyedül

Csak komoly válaszokat várok, és akik nem hisznek a kísértetekben kérem ne írjanak !!!!!

2013. júl. 19. 15:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Démon

-morgás

-karmolás

-nem emberi ordítások/hangok

-harag

-elmosódott, kicsavarodott végtagok, nem emberi torzult arc

Poltergeist

-fekete alak

-furcsa nem emberi hangok

-lebegő/repülő tárgyak

-beszéd

Emberi szellemek

-emberi alak

-emberi beszéd

-a tárgyak maguktól mennek arrébb

-sikítás, kiabálás, nevetés

-átrendezi a szobát

Megszállt (emberek szelleme) tárgyak

-magától megy arrébb

-megrémít

-felveszi az eredeti (emberi) alakját

Lehet valami ilyen megszállt tárgy van a házban.

2013. júl. 19. 15:41
 2/15 hunbula ***** válasza:

Jaj istenem első, a legelső perverzhülye gondolatom nekem is ez volt :D

Egyébként, kedves kérdező, próbáld megkeresni, hogy milyen tárgyhoz/helyhez kötődik a szellem, tánha valamivel ki tudod engesztelni vagy eltávolítani. SÓ. Meg ha tényleg hiszel ebben, keress fel valakit, aki ilyen szellemtől való tisztítással foglakozik (beírod a gugliba, kijön több oldal is, válogathatsz). Addig is, ne féljél tőle, mondd meg neki, hogy téged marhára nem hat meg a dúdolása, szóval vigye el valahová ahol érdekel is valakit. Az élő emberek is azért piszkálják a másikat, mert az reagál rá.

2013. júl. 19. 15:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el fotózni a szobába, körbe, 20-30 képet minimum. Kapcsold be a diktafont, majd kezdj el kérdezni, a kérdések között hagy szünetet (fél perc). Majd játszd le, és ebből megtudod állapítani, hogy mi is ő. Ha ártana, akkor ordíts rá, hogy Takarodj innen, vagy valami ilyesmit. De ne használj szentelt vizet, "szelleműzést" (a ház megtisztítása) addig, ameddig szakértő nem megy ki. Ezek feldühíthetik a szellemet, és akaratlanul is magadra uszítod.
2013. júl. 19. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Ne ordits
2013. júl. 19. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Hangfelvétel, teszem azt? Vagy valami vaktában készített kép? Ez így kamu is lehet, ennyi.
2013. júl. 19. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a kínai nő jutott eszembe, akiről azt gondolták, hogy szellem, közben meg csak beszorult, és segítségért kiabált...

[link]

/17/szellemnek_hittek_a_falba_szorult_not/

2013. júl. 19. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben. Kérd Istent, hogy segítsen. Isten ereje hatalmasabb, mint bármely más emberi lélek ereje.
2013. júl. 19. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez egy szellem lehet szerintem, régebben lakhatott ott valószínűleg.. elég bizarr amiket írsz, hogy mik történtek :S én a helyedben elköltöznék onnan, vagy próbálj meg vele beszélni, hogy mit is akarhat.. mert általában (legalább is tudtommal) céllal vannak ott ahol vannak.
2013. júl. 20. 04:57
 9/15 A kérdező kommentje:

8: Laktak itt előttünk. Nem kizárt, hogy az van itt. Az zavar, hogy sikít. Amikor elmegyek itthonról kis időre ( nyaralni, rokonokhoz), akkor követ. Az is meg szokott történni mostanában, hogy a tárgyaim eltűnnek, és olyan helyen találom meg, ahová soha nem tenném.

7: Nagyon szépen köszönöm. Folyamatosan kérem!

2013. júl. 20. 11:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha követ, az nem jelent jót, a démonok feltudnak venni alakot, hogy beférkőzzenek, vagy démon, vagy erős szellem.
2013. júl. 21. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!