Mit láthatott a barátom?
Ez nem mostani eset, jó pár éves, csak eszembe jutott.
Szóval a történet annyi, hogy a barátom aludt éjszaka majd egyszer csak felébredt. Az oldalán feküdt és ahogy kinyitotta a szemét meglátott maga előtt egy csuklyás alakot, ekkor azon nyomban kivágódott az ágyból. Természetesen majd be kakkantott az ijedtségtől, gyorsan felkapcsolta a lámpát és szólt a szüleinek is. Alig tudott visszaaludni, természetesen lámpa mellett.
Én kérdezgettem őt:
-Mennyi ideig láttad az alakot?
-Úgy 5 mp-ig, amíg ki nem lökött az ágyból.
-Biztos hogy nem csak álmodtad az egészet és még nem álomképet láttál miután kinyitottad a szemed?
-Igen biztos, nem is álmodtam ilyet és azóta sem.
-Nem-e csak legurultál az ágyról, mert megijedtél?
-Nem, szabályosan mintha kilöktek volna erővel, még a falnak is neki vágódtam. (az ágytól úgy 2 méterre van a fal, voltam náluk)
Na ez az utolsó azért elgondolkodtató, ha álmodta volna csak, aligha csapódott volna neki a falnak.
Szerintetek?
Nem vagyok egy természetfeletti lények szakértő,de én speciel hiszek a szellemekben,kísértetekben.
Egyértelműnek tűnik,hogy ártó szándékú.
Azóta történt valami furcsa dolog ott?
Milyen a hangulat a házban,ilyesmi.
Nézz utána nem történt-e ott valami haláleset.
Ahhoz, hogy tudjak válaszolni lenne pár kérdésem :
A jelenés kísértetszerű vagy hús-vér volt ?
Adott ki magából valamilyen hangot ?
Volt nála valami tárgy ?
Milyen volt a szeme ?
Volt utána a környéken haláleset ?
Az illető nemesi származású ?
OM
Olyan volt mint egy jelenés. Én nem mondanám sem szellemnek, sem hús vérnek. Nem volt átlátszó. Olyan mint amikor a sivatagban az ember meglát egy pálmafát ami nincs is ott. De ettől még nem átlátszó. Csak na, ő nem képzelődött :D
Nem volt nála tárgy, nem volt hangja sem. A szemét nem lehetett látni, mert csuklyás alak volt, teljesen eltakarta.
Volt utána a környéken haláleset ? Nemtudom ezt már így megmondani,de a házban nem.
Az illető nemesi származású ? Teljességgel kizárható.
Azóta történt valami furcsa dolog ott? Néha történtek, de a jelenés nem tért vissza. Például az anyja ült a teraszon a széken és úgy érezte mintha hátrahúzta volna valami a széket, majdnem eldőlt vele.
Néha mintha lenne valami a lakásba, mintha lenne valaki a közelébe. De nagyon ritkán fordultak elő, nem gyakorisággal.
1. vagyok
Milyen gyakorisággal történtek furcsa dolgok?
Vagy csak ez az egy volt?
Mert,ha nem történik rendszeresen,és már több éve volt a csuklyás eset,nincs olyan nagy probléma.
De megfontolandó lenne megszenteltetni a házat.
Nekem is a kaszás jutott egyből eszembe csuklya lévén, de abban nem "hiszek". De lehetett hasonló kinézetű, bár a világító szem, koponya stb. elmaradnak :D
"Mert,ha nem történik rendszeresen,és már több éve volt a csuklyás eset,nincs olyan nagy probléma. " Pontosan így van.
Hát szerintem sincs nagy probléma, de ha egyszer velem ilyen történne és akár visszatér akár nem, az azért mély benyomást tenne rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!