Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit láthatott a barátom?

Mit láthatott a barátom?

Figyelt kérdés

Ez nem mostani eset, jó pár éves, csak eszembe jutott.

Szóval a történet annyi, hogy a barátom aludt éjszaka majd egyszer csak felébredt. Az oldalán feküdt és ahogy kinyitotta a szemét meglátott maga előtt egy csuklyás alakot, ekkor azon nyomban kivágódott az ágyból. Természetesen majd be kakkantott az ijedtségtől, gyorsan felkapcsolta a lámpát és szólt a szüleinek is. Alig tudott visszaaludni, természetesen lámpa mellett.

Én kérdezgettem őt:

-Mennyi ideig láttad az alakot?

-Úgy 5 mp-ig, amíg ki nem lökött az ágyból.

-Biztos hogy nem csak álmodtad az egészet és még nem álomképet láttál miután kinyitottad a szemed?

-Igen biztos, nem is álmodtam ilyet és azóta sem.

-Nem-e csak legurultál az ágyról, mert megijedtél?

-Nem, szabályosan mintha kilöktek volna erővel, még a falnak is neki vágódtam. (az ágytól úgy 2 méterre van a fal, voltam náluk)

Na ez az utolsó azért elgondolkodtató, ha álmodta volna csak, aligha csapódott volna neki a falnak.

Szerintetek?

2013. júl. 1. 20:34
1 2
 11/15 anonim válasza:
KASZÁSOK??!!!! Kérlek....... Ez olyan mint a slenderman vagy a rézfaszú bagoly -.-...... Amúgy a barátod azóta nem találkozott efféle jelenséggel?! De amit mondott hogy neki esett a falnak... Hmm ezt nehezen lehet elhinni de a barátoddal történt nem velem. De vigyázzon mert az élet sok meglepetést tartalmazhat. :)
2013. júl. 5. 10:22
 12/15 anonim válasza:
velem is történt hasonló eset mikor felkeltem egy nőt láttam az ágyam fölött aki épp engem néz de csak a körvonalát láttam mikor felkapcsoltam a lámpát láttam hogy ugyan ott volt a szekrényem de a testvérem mesélte hogy aznap este nála csak úgy lehózodott a redőny
2013. júl. 6. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem is a kaszás jutott eszembe először
2013. szept. 15. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
alvásparalízisnek hívják a jelenséget
2014. ápr. 16. 18:52
 15/15 Laaa válasza:
Faszt. Tudod amit lattal meg 11 evesen
2014. ápr. 22. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!