Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A japán barátom volt az?

A japán barátom volt az?

Figyelt kérdés
a vas tartójú székemnél az 5 centis vas eltört rá 2 napra megtudtam...hogy egy nagyon jó barátom meghalt pont azon a napon amikor eltört a székem.még a mai napig is gyászolom őt pedig 2012.02.14-én halt meg...
2012. máj. 25. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Véletlen volt.
2012. máj. 25. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
szerintem a kettő nem függ össze:D Ennél jobbat is kitalálhattál volna:D
2012. máj. 25. 12:31
 3/8 Smartguy86 ***** válasza:
61%

És ha igen, akkor mi van? :DDD

Nemár... most komolyan, ezzel foglalkozni kell??? Részvétem a barátod miatt, de ne gyalázd már meg az emlékét ilyen hülyeségekkel...

2012. máj. 25. 12:31
 4/8 anonim válasza:

Én egy régi nagyon kedves barátnőmet vesztettem el, már másfél éve. Még mindig gyászolom, és szerintem még nagyon sokáig fogom.

Egy nap azt álmodtam, hogy törzshelyünkön beszélgetünk a barátnőmmel. Mosolygott rám, és sokat nevettünk mint régen mindig. Amikor felébredtem boldog voltam, mert már 5 éve nem láttam, csak telefonon tudtunk beszélgetni néha.

Talán 3-4 napra rá felmentem egy közösségi oldalra ahova nagyon ritkán nézek fel. Gondoltam ürítem a leveles ládát.

Kitöröltem a pár ezer szemetes levelet, és a szemem megakadt egy címen. A barátnőm írt nekem, de mégsem ő volt az.

Tudatom veletek, hogy kislányom 2011.December 2X napján elhunyt. A temetése ekkor, és ekkor lesz.

Hirtelen sokkot kaptam és elkezdtem veszettül hívogatni. Reménykedtem, hogy csak egy nagyon rossz vicc. Sajnos a telefont már nem vette fel. Az anyukája nem tudta minden közeli barátja számát, így ezen az oldalon üzent az összes ismerősének, reménykedve, hogy eljut mindenkihez a szörnyű hír.

Csak később döbbentem rá, hogy pont azon az éjjelen távozott el tőlünk, amikor vele álmodtam.

Úgy gondolom üzenni szeretett volna nekem, és elbúcsúzni.

Előtte sohasem álmodtam vele, de aznap este mégis.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek.

2012. máj. 28. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt nevezik pszichokinézisnek. olvass utána.
2012. máj. 30. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
A kettő nem függhet össze. Ha messze meghal egy barátod-- esetleg megérezheted-- de ha ő mondjuk nagyon közel állt hozzád-- akkor ide jöhet hozzád elköszönni-- ami csak abból áll, hogy valaki elég érezhetően - a kézformát- megfogja pár pillanatra a válladat-- aztán hús elindul az Utolsó-útra, mint minden holt lélek-- de nem tör össze semmit.
2012. máj. 31. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként sok mindent megtudhatsz a a lélekről a halál utáni létről ha rákeresel ezekre a fejezetekre.

2. fejezet. Létezni a Mindenségben

19. f. A két csodálatos lelkünk.

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

92.f.Komolyan érdekel az igazság?

Ez két blog és sajátos , (de eddig elhallgatott) megtapasztalásokról szól és annak értelmezéséről

Be4 írsz egy fejezetet a számával együtt a google keresőbe és kijön a blog fejezete-- azért így mert sok egyéb is van-- politika, társadalom bírálat és egyéb vallásos maszlag bírálata is.

2012. máj. 31. 14:52
 8/8 anonim válasza:
Először is, részvétem. Másodszor nap mint nap törnek el holmijaid meg hasonlók de ezekkel egy időben/egy napon nem történik hasonló dolog szóval nem tulajdonítasz nagy jelentőséget neki, elfelejted. Véletlen egybeesés.
2012. jún. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!