Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japán barátom van, ha vele megyek szórakozni Budapesten, mennyire valószínű, hogy belénk köt valami rasszista?
Figyelt kérdés
Mennyire jellemző ez Pesten?2011. dec. 3. 22:07
3/23 anonim válasza:
Hát ha izmosabb fajta akkor kevesebb az esély rá..
4/23 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem fog senki sem beszólni.
5/23 anonim válasza:
Attól függ, melyik kerületbe mentek. :)
6/23 A kérdező kommentje:
Nem százalékot kérdeztem, meg teljes körű felmérést. :) Tapasztalat vagy egyéni vélemény érdekel.
2011. dec. 3. 22:10
7/23 anonim válasza:
1 kínainak fogja nézni minden debil
2 sanszos, hogy ha valami lepra helyre mentek páran belétek kötnek
9/23 anonim válasza:
A rasszisták elsősorban a cigányokra pályáznak, nem a japánokra. Szerintem csak akkor kötnek bele, ha nincs jobb alternatíva, de ennyi erővel akár magyar is lehetne.
10/23 anonim válasza:
mond neki h mondja mindenkinek h Fukushimából jött és ha sugárzó mosollyal közli ezt akkor tuti elkerülnek titeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!