Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Barátom mesélt egy nem emberi...

Barátom mesélt egy nem emberi falfestményről, hol van ez? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Egyszer egy barátom mesélte, hogy van egy hely Budapesten, ahova régen járt graffitizni, valamilyen lerobbant gyár vagy hasonló és van bent egy rajz amin van egy ülő ember egy széken egy üveggel a kezében, de nagyon bizarr a kép és elméletileg nem ember csinálta. Tud valaki valamit erről, mert kíváncsi lennék, hogy igaz-e vagy nem. :)
2011. jan. 8. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem gondolod, hogy abszurd? Azért, mert nem látta a festőt vagy nem hallott róla már egyből nem is ember készítette? Egyébként a kép maga engem is érdekelne.
2011. jan. 8. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Rongalo graffiti, az mindkepp bizarr. nem emberek "festik', hanem allatok.
2011. jan. 8. 13:35
 3/11 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne:)

Bocsi hogy nem tudtam segíteni:))

2011. jan. 8. 14:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez csak egy történet nem kell komolyan venni. Csak kíváncsiságból írtam hátha valaki hallott róla. A 2. meg itt nem a grafitin van a lényeg, engem is zavar a sok firka, de vannak néhány jók, egyébként mit zavar, hogy mivan egy lerobbant helyen ahol senki nem jár?
2011. jan. 8. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Ilyesmi, nem:

[link]

?

2011. jan. 8. 15:59
 6/11 A kérdező kommentje:
A képet sajnos nem láttam, de valami ilyesmi lehet.
2011. jan. 8. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, Goya ember volt -ő kiesik tehát.

Azonban egy könyvben olvastam, hogy van Budatétényben egy régi gyárépület -azt most meg nem mondom, melyik- ahol a Kádári időkből származó, különleges, szocreál üvegablak található, mely dolgozó embereket ábrázol. Láttam is a képet, eléggé különleges, azt meg kell hagyni. A barátod véletlenül nem Budatétényben látta azt a képet?

2011. jan. 8. 19:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, egy ideje nem beszéltem vele, de utánanézek, köszi a válaszodat. :)
2011. jan. 8. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
vazzeg. Azt a képet amit belinkeltetek. megmondom egy tök általános pokol ábrázolás. gőzöm sincsen kifestette, de ha egy milliószor nem láttam akkor egyszer sem. egy jó ideig ez volt nekem msn képen is. necronomikon keressetek erre rá. vagy van egy másik könyv. sátán urunk titokzatos iratai talán ez a címe. vagy a kilencedik kapu című film könyve. vagy a codex gigas. ezek érdekesebbek. a sátános nem biztos az is lehet hogy csak egy mayhem lemez cím. bár az énekes anno azt mondta hogy létezik és még él kutatni fog utána. azóta ő már halott.
2011. jan. 10. 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

Ahoj!

Ha jól emlékszem tétényben van és Mumus a hely neve. Több haverom járt már ott, azt mondták elég bizarr hely, de hogy földönkívüli alkotók dolgait lehetne ott látni, azt hiszem ez inkább városi legenda.

2011. jan. 11. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!