Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Poltergeist, démon, szellem,...

Poltergeist, démon, szellem, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

-Éjszakánként hallom, hogy valaki dúdol a szobámban.

-Néha férfi alakot látok. (smoking)

-A hőmérséklet erősen változik hidegre. Míg a többi szobában meleg van, addig az enyémben meg lehet fagyni.

-Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni

-A konyhában sikításokat hallok

-Mikor behoztam egy tárgyat a szobámban (nem említem), ami ellene tökéletesen hatna.. sikítani kezdett.

-Hallom néha, hogy valaki járkál a szobámban esténként és érzem, hogy nem vagyok egyedül

Csak komoly válaszokat várok, és akik nem hisznek a kísértetekben kérem ne írjanak !!!!!

2013. júl. 19. 15:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10: leginkább démonra gyanakszom. Hallottam arról, hogy "szellemnek álcázott démon". Ha ez igaz, akkor erősen felmerül bennem a kérdés ez miatt.
2013. júl. 21. 17:43
 12/15 ortin ***** válasza:
ha követ és szellem az azért lehet mert van nálad valami egy olyan tárgy amihez kötödik
2013. júl. 23. 18:52
 13/15 A kérdező kommentje:

Használtam eszközöket azok közül, amit említettetek. A szobámba már nem tud bejönni, de nagyon dühös lett.

Tegnap este ordítást hallottam az ablakomnál kint az udvaron. Egy fekete, sötét alakot láttam és ma este arra keltem fel, hogy valaki csörgetett a házban. Kinéztem és mint mindig sehol senki!

2013. júl. 27. 03:48
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni"

pusztuljak meg, de ha ezt csinálná nálam egy túlvilági lény megnézném hogy dúdolja el Eminem - Rap God cimű számát :D

2015. aug. 3. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Oh, akkor én mohóbb lennék, egy rappelő szellemet akarok.
2015. aug. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!