Poltergeist, démon, szellem, vagy mi lehet ez?
-Éjszakánként hallom, hogy valaki dúdol a szobámban.
-Néha férfi alakot látok. (smoking)
-A hőmérséklet erősen változik hidegre. Míg a többi szobában meleg van, addig az enyémben meg lehet fagyni.
-Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni
-A konyhában sikításokat hallok
-Mikor behoztam egy tárgyat a szobámban (nem említem), ami ellene tökéletesen hatna.. sikítani kezdett.
-Hallom néha, hogy valaki járkál a szobámban esténként és érzem, hogy nem vagyok egyedül
Csak komoly válaszokat várok, és akik nem hisznek a kísértetekben kérem ne írjanak !!!!!
Használtam eszközöket azok közül, amit említettetek. A szobámba már nem tud bejönni, de nagyon dühös lett.
Tegnap este ordítást hallottam az ablakomnál kint az udvaron. Egy fekete, sötét alakot láttam és ma este arra keltem fel, hogy valaki csörgetett a házban. Kinéztem és mint mindig sehol senki!
"Ha valami zenét bekapcsolok akkor pedig az adott zeneszámot kezdi el dúdolni"
pusztuljak meg, de ha ezt csinálná nálam egy túlvilági lény megnézném hogy dúdolja el Eminem - Rap God cimű számát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!