Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Poltergeist lehet, vagy démon?

Poltergeist lehet, vagy démon?

Figyelt kérdés

Most már szeretném tudni, hogy mi ez.

A lényeg, hogy a jelenségek fokozatosan erősödnek. Elsőnek kisebbek voltak, s egyre több dolog van jelen.

Sikerült felvennem vele a kapcsolatot -mindegy hogyan- és állítása szerint démon, bár én kételkedem.

Nagyon stresszes vagyok, magamba forduló, magamnak való. Azzal kezdődött, hogy rémálmaim voltak, amikor imádkoztam, s ha kegytárgyak voltak a közelemben.

A jelenségek a következők: Elsőnek kopogásokkal kezdődött. Volt, hogy kopogásokra ébredtem fel. Néha még van ilyen. Utána hangokkal folytatódott, amit nem csak én tapasztaltam. Számoltak be nekem arról, hogy árnyat láttak elsuhanni, de én is tapasztaltam már, hogy láttam valakit a szemem sarkából, mire odanéztem, nem volt ott senki. Nagyon régen volt az még, hogy éjszaka lefeküdtem, s már mindenki aludt, amikor hirtelen éreztem, hogy valaki besétál a szobámba. Besütött a fény és csak az alakját láttam, ahogy áll az ágynál, de nem mertem ránézni.

Ezek a jelenségek egyre aktívabbak. Néha erősebbek a kopogások, hangok egyre gyakrabbak, és mostanában jellemző, hogy a lámpa fel-le kapcsolódik magától, lépteket hallani (a padlóval minden rendben), előfordult, hogy valami leesett magától, kattanás, a bútoroknál hangok (mintha recsegne), illetve gyakran vannak furcsa álmaim. Előfordul ritkán, hogy tárgy tűnik fel máshol.

Mi lehet? Már szeretném most már tényleg tudni.

Azért kérdezek itt rá, mert azt tapasztalom, hogy erősebbek a jelenségek.

Köszönöm a segítséget.

2015. júl. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:

Itt is zörög, meg recseg minden, meg lökődnek lefele tárgyak is olykor. Sőt néha látok átsuhanni egy sötét foltot itt-ott. És szoktam találni néhol pár mm-es fekete ektoplazma maradványokat. A padon is zörög mindig valami, a lépcsőn is, néha, mintha járkálnának, ha felmegyek, meg nincs semmi. Ha te lennék, én is be lennék szarva, és beképzelnék minden hülyeséget. Szerintem kevesebb horrorfilmet kéne nézned, ha ennyire be vagy tojva.

Most komolyan... Egyrészt, ha jószándékú akármi, akkor békén hagy, meg aludni is tudsz tőle. :D

Ha meg nem az, akkor is elgondolkozhatnál azon, hogy miért van az, hogy olyanokat zaklat, akik hisznek benne?

És rájönnél, hogy azért, mert hinni akarsz benne. Ezzel akarod megmagyarázni a dolgokat, és nem engedsz belőle.

Ezt akarod hinni, mert most biztos olyan jól érzed magad ettől, ahelyett, hogy leszarnád.

Nyilván attól nem szűnnek meg a dolgok, a szomszéd kutya is ugat attól, mert nem képzelem, hogy űrlényszörny.

De most csak zavar. Viszont, ha azt hinném, hogy űrlényszörny, ami engem akar felfalni, akkor biztos nehezebben aludnék vissza. :D

2015. aug. 3. 20:51
 22/70 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat a 21-t kivéve.

Tegnap este rosszabbodott. A kopogások hallatszottak.

Arra keltem fel, hogy az ajtófélfámnál, mintha valaki a körmével kaparászna. Nem benne, hanem kívül, utána folytatódtak a zajok.

Kezd egyre aktívabb lenni.

2015. aug. 4. 13:35
 23/70 anonim ***** válasza:
Szerintem démon. Ijesztgetni akar. Valahogy el kell küldeni. Na de a pappal az a helyzet, hogy odaméssz, és elmondod, hogy van egy démonotok blablabla... Nem elküldeni fogja, hanem csak megszenteli a házat és közbe elmond valami imát. Na de itt jön a kérdés: volt már a házatok szentelve? Szerintem igen, és a szentelésnek nem jár le a szavatossága, tehát, ha egyszer megszenteled, az attól fogva szentelt is marad. De a démon att a házatokba, akkor semmit sem ér a felszentelés, azzal nem menekül vissza a pokol legsötétebb bugyrába. Vagyis nemigazán tudom kifejezni magamat, de ha már volt szentelve fölösleges még egyszer. Ez olyan mint megkeresztelkedsz, és azt egész életeden keresztül viseled, nem kell "újrakeresztelkedni" bizonyos időközönként :)))))
2015. aug. 4. 17:58
 24/70 anonim ***** válasza:
24%

Nakunk is ez volt!

Viszont a nagymamam egy osi trukkot mutatott amivel ellehet uldozni.

Fejre kell allni talpadon egy tojasal aztan egy laza mozdulatal elrugod a tojast. Ket labra alsz aztan egy labra vegul labnelkul alsz. Es meg 5 fekvo kez nelkul. Es kesz is van.

2015. aug. 4. 18:17
 25/70 anonim ***** válasza:
33%
Én úgy tudom, hogy 10 fekvő kell, és 50 hátraszaltó.
2015. aug. 4. 18:33
 26/70 anonim ***** válasza:
De az nem a The Rake ellen van? Vagy en keverem?
2015. aug. 4. 18:49
 27/70 Legoman ***** válasza:

Kinyitottad az ajtót megnézni, hogy mi az?

De, ha nagyon félsz, akkor szólj.

2015. aug. 4. 19:05
 28/70 anonim ***** válasza:
28%
Kevered, kedves barátom, ugyanis a figyelő (the rake) ellen a kakálós-meztelenkedős módszer a hatásos.
2015. aug. 4. 19:22
 29/70 anonim ***** válasza:
28%

Es tenyleg!:D Koszi hogy kijavitotal.

Meg csak most tanulom a demonok es egyeb teremtmenyek eluldozeset vagy elpusztitasat. Foleg az Odaat cimu dokumentum filmbol.

De te nagyon gyakorlotnak tunsz:D

2015. aug. 4. 19:46
 30/70 anonim ***** válasza:
Igen, én már elértem az ugynevezett "tropo-demon-occultus" szintet. Évek fárdtságos munkájával szereztem meg ezt a tudományt...
2015. aug. 4. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!