Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy poltergeist...

Lehetséges, hogy poltergeist vagy démon van a házunkban?

Figyelt kérdés

Már tegnap este elviselhetetlen lett, úgyhogy írok ide.

A jelek:

Csörömpöl folyamatosan és mozgatja a tárgyakat. Állandóan kopog egyre elviselhetetlenebbül.

Ami megrémiszt, hogy sikít, és beszél hozzám. Nagyon sokszor érthetetlenül és gyorsan. Máskor érthetően. Gúnyolódik és szid. A múltkor a külsőmet bántotta. És olyan megjegyzései vannak, ami embernek nem igazán jut eszébe.

Én visszaszólok neki, de ő nekem nem igazán.

Mikor mondtam neki tegnap este, hogy távozzon. Ő annyit mondott, hogy nem!

Ezen kívül nem beszél velem.

Akárhová megyek, követ engem. A családon belül csak velem történnek ezek.

Nem tudom, hogy köthető-e hozzá, de lehet, hogy a bőrömön hasadás szerű sebek jelennek meg egyik percről a másikra és nem tudják magyarázni.

Aki tud, segítsen!

2014. ápr. 13. 12:12
 1/8 A kérdező kommentje:

Annyit még, hogy a hangja:

Nagyon mély hangja van. Nem igazán emberi. Nem tudom nagyon körül írni, de furcsa. Csak azt lehet kikövetkeztetni, hogy férfi.

2014. ápr. 13. 12:15
 2/8 anonim válasza:
40%
Szerintem kérj segítséget egy démonokkal foglalkozó személytől mert ezek alapján nem tűnik egy békés lénynek és addig kell lépni amíg nagy baj nem történik..
2014. ápr. 13. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
szerintem inkabb pszichologustol/pszichiatertol kerj segitseget, meg ne egyel tobb pszichoaktiv gombat es/vagy LSD-t. szellemek nincsenek, ha hallucinalsz, ott valami gond lesz, de nem a hazban, hanem a fejedben.
2014. ápr. 13. 14:56
 4/8 anonim válasza:
65%
Nem értem h azok akik szkeptikusok meg nem hisznek ilyenekben minek járnak ide? Ez neked szól utolsó.. nyilván a kérdező hisz bennük.. és olyanok válaszát várja akik értenek/hiszek benne
2014. ápr. 13. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

3as jól látja, pszichológusként írom.

Sok páciens volt már nálam ilyen tünetekkel, és igen ez betegség, van rá gyógyszer is.

Ha szedi valaki, megszűnik ez.

Nem kéne itt felelőtlenül osztogatni, hogy szkeptikus.

talán kicsit tanulni kellene, hogy ezek a dolgok milyen agyi abnormális működéstől fordulnak elő, vagy esetleg milyen lelki probléma vezetett odáig, hogy az illető ezt tapasztalja.

2014. ápr. 13. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:

A hangokat nem csak én hallom, hanem a családtagjaim is. Inkább kopogó szellemekre utalnak. Utána néztem. Nem kell rögtön a pszichés gondokkal támadni a másikat, holott nem kis gonddal küzd ezzel kapcsolatban.

Akkor írja a pszichés gondokat az, mikor ő maga is benne van ebben az egészben. Hogy esne más neki!

Mit tegyek vele?

2014. ápr. 13. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Gyújts meg egy gyertyát a ház minden szobájába, ez lehetőleg elég messzire zavarja egy időre(semmiképp se hagyd estére égve, nehogy arra kelj, hogy meghaltál). Ha ez se működik, esetleg szórd körbe sóval a szobádat. Sajnos a házon kívül nincs tippem, hogyan tarthatnád távol.
2014. ápr. 14. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:
47%

Poltergeist - Kopogó szellem

színes, magyarul beszélő, amerikai horror, 114 perc, 1982

Démonok

(Demons/Démoni)

színes, olasz horror, 104 perc, 1985

Ha ezek közül bármelyik megvan bármelyik VHS, DVD vagy bármilyen más formátumban, akkor biztos lehetsz benne, hogy vannak a házadba.

Le is töltöm őket, hogy nálam is legyenek.

2014. ápr. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!