Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a fene ez? Ez a valami...

Mi a fene ez? Ez a valami követ, nem tudok aludni se már. (Többi lenn. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez az első ilyen kérdésem, de már végképp nem tudok mit csinálni, úgy érzem,hogy lehet megbolondultam..

42 éves vagyok, 8 éve kamionsofőr. Három hete Franciaországban jártam, körülbelül hajnal 4 felé volt az idő. Kirohant egy kisebb gida az útra, én 70-el mentem, próbáltam fékezni, de már esély nem volt arra,hogy megálljak, kormányt meg nem rántom el, mert felborulok.

A feje szétcsattant a balalsó lámpánál, le is tört az a darab, tele volt szőrrel.. Megálltam úgy 2 km-el távolabb egy parkoló féleségnél. Kiszálltam, felmértem a helyzetet, szentségeltem, aztán valami fehér köd féleség lett körülöttem. Rohadt büdös volt, szinte alig láttam a kamiont, pedig ott álltam 1,5 méterre tőle. Csak tompán a lámpafényt láttam. Beszálltam a kamionba, becsuktam az ajtót és a köd sehol.. Érdekes volt, de nem igazán figyeltem rá. Kb 2 nappal az eset után egy igen FORGALMAS kamionparkolónál álltam meg Liege környékén, ahol találtam egy magyar srácot, 25 éves volt, dumálgattunk, főztünk. (A két kamion egymás mellett állt, így közötte egy kis magyar területet építettünk ki.) Megfőtt a krinolin, minden, de hirtelen jött a vihar, nagy szél, csapkodta a kanalakat, ezért kinyitottuk a pótkocsiját, ő üres volt, és benn rendezkedtünk, szék,kis asztal stb... Eszünk, eszünk, kint csepereg az eső, hirtelen megint az a fehér büdös köd.. És Ő is ÉREZTE!! LÁTTA!! Nem tudtuk mi az, majd mikor magától elmúlt olyan 30 mp-re rá, egy furcsa alakot láttunk meg (Ha a pótkocsiból nézel kifelé, olyan 100m-re már a parkoló szélén erdős rész van, kis túra asztalokkal.), aki ott áll és néz.. Először nem tudtuk hova tegyük, de mivel Brüsszel felé volt mindkettőnk útja, 10 óra múlva egy másik parkolóban szintén egymás mellé álltunk. A benzinkútra mentem, kifizettem a fürdést, lezuhanyoztam, törölköztem, borotválkoztam, mikor úgy éreztem,hogy valaki figyel. Az a valami, ami ilyen szürkés, feketés ott ÁLLT az ablakban!! Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok... De már nem tudom,hogy miben higgyek! Amit láttam, az nem emberi volt!! AZ BIZTOS! A nejem kiröhögött, most itthon vagyok 2 napja, de nem megy az alvás.. Félek, nyugtatón élek, a sírás keringet... Folyamatosan, amíg külföldön voltam láttam út mellett, a parkolóban.. Most is könny szökik a szemembe, mert FÉLEK!!! RETTEGEK!! Csak azt nem tudom,hogy mitől!!! Egyedül már nem merek kimenni a konyhába se este, a 12 éves fiam kísérget... Segítsetek valahogyan!! A kölyök (kolléga.) azt mondta,hogy ő látott már ilyet dokumentumfilmekben, meg hasonlókban és azt tanácsolta menjek paphoz. Érdemes lenne? Elhinné ezt a történetet? Nem hazudok, tényleg ezek történnek. Az a büdös köd akkor van, mielőtt felbukkan, kamionban is volt olyan szag, de maga a köd nem, mikor megláttam az út mellett, és elhajtottam mellette..

Kicsit gondolkodtam, és arra következtetek, hogy az elütött állat energiája lehet?? De ember féleségű alakban?? Minden azon a reggelen kezdődött!!

Valaki kérem segítsen! Köszönöm,hogy elolvasták!

2015. júl. 3. 12:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
szia voltak még jelenségek?
2015. júl. 10. 22:55
 32/36 anonim ***** válasza:
Elütötte a Gida szellemét is kamionnal és kimúlt. Ennyi volt srácok a jelenség :/
2015. júl. 11. 01:39
 33/36 A kérdező kommentje:
Kellemes napot mindenkinek! Most álltam meg, lassan pihenek. Eddig nem volt semmi! Minden este lefekvés előtt, és étkezés előtt (mikor nem hajt az idő, mint a tatárt.) elmondok egy imát. Gondolkodtam sokat, és arra következtettem, hogy lehet a képzeletem játszott velem! Bár, ez azért nem állja meg a helyét, mert a fiatal ürge, akivel sziesztáztam is látta, érezte a ködöt, valamint a furcsa alakot is. Próbálok szkeptikusan hozzá állni, hogy mindent kilőjek. Már 5 napja úton vagyok, és eddig semmi. Remélem így is marad, köszönöm szépen az eddig válaszolóknak!
2015. júl. 11. 21:15
 34/36 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, most találtam meg a kérdésedet, és őszintén szólva nagyon besz*rtam... Megoldódott? Vagy semmi nem volt utána? Én hiszek az ilyesmiben, de eléggé parázok ezektől...
2016. jún. 9. 22:15
 35/36 Flash! válasza:

Üdv,làtom màr elèg règi az eseted.

Csak megakartam kèrdezni hogy rendbejöttek a dolgok? Megszűntek a furcsasàgok?

Jòl vagy?

2017. dec. 26. 22:47
 36/36 anonim ***** válasza:
nem a fekete kutya volt az ? a fárdt vezetöknél ha jól tudom megjelenik és más alakban is megjelenhet.amugy egesz jo horrort lehetne forgatni belöle
2019. dec. 4. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!