Mi a fene ez? Ez a valami követ, nem tudok aludni se már. (Többi lenn. )
Sziasztok! Ez az első ilyen kérdésem, de már végképp nem tudok mit csinálni, úgy érzem,hogy lehet megbolondultam..
42 éves vagyok, 8 éve kamionsofőr. Három hete Franciaországban jártam, körülbelül hajnal 4 felé volt az idő. Kirohant egy kisebb gida az útra, én 70-el mentem, próbáltam fékezni, de már esély nem volt arra,hogy megálljak, kormányt meg nem rántom el, mert felborulok.
A feje szétcsattant a balalsó lámpánál, le is tört az a darab, tele volt szőrrel.. Megálltam úgy 2 km-el távolabb egy parkoló féleségnél. Kiszálltam, felmértem a helyzetet, szentségeltem, aztán valami fehér köd féleség lett körülöttem. Rohadt büdös volt, szinte alig láttam a kamiont, pedig ott álltam 1,5 méterre tőle. Csak tompán a lámpafényt láttam. Beszálltam a kamionba, becsuktam az ajtót és a köd sehol.. Érdekes volt, de nem igazán figyeltem rá. Kb 2 nappal az eset után egy igen FORGALMAS kamionparkolónál álltam meg Liege környékén, ahol találtam egy magyar srácot, 25 éves volt, dumálgattunk, főztünk. (A két kamion egymás mellett állt, így közötte egy kis magyar területet építettünk ki.) Megfőtt a krinolin, minden, de hirtelen jött a vihar, nagy szél, csapkodta a kanalakat, ezért kinyitottuk a pótkocsiját, ő üres volt, és benn rendezkedtünk, szék,kis asztal stb... Eszünk, eszünk, kint csepereg az eső, hirtelen megint az a fehér büdös köd.. És Ő is ÉREZTE!! LÁTTA!! Nem tudtuk mi az, majd mikor magától elmúlt olyan 30 mp-re rá, egy furcsa alakot láttunk meg (Ha a pótkocsiból nézel kifelé, olyan 100m-re már a parkoló szélén erdős rész van, kis túra asztalokkal.), aki ott áll és néz.. Először nem tudtuk hova tegyük, de mivel Brüsszel felé volt mindkettőnk útja, 10 óra múlva egy másik parkolóban szintén egymás mellé álltunk. A benzinkútra mentem, kifizettem a fürdést, lezuhanyoztam, törölköztem, borotválkoztam, mikor úgy éreztem,hogy valaki figyel. Az a valami, ami ilyen szürkés, feketés ott ÁLLT az ablakban!! Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok... De már nem tudom,hogy miben higgyek! Amit láttam, az nem emberi volt!! AZ BIZTOS! A nejem kiröhögött, most itthon vagyok 2 napja, de nem megy az alvás.. Félek, nyugtatón élek, a sírás keringet... Folyamatosan, amíg külföldön voltam láttam út mellett, a parkolóban.. Most is könny szökik a szemembe, mert FÉLEK!!! RETTEGEK!! Csak azt nem tudom,hogy mitől!!! Egyedül már nem merek kimenni a konyhába se este, a 12 éves fiam kísérget... Segítsetek valahogyan!! A kölyök (kolléga.) azt mondta,hogy ő látott már ilyet dokumentumfilmekben, meg hasonlókban és azt tanácsolta menjek paphoz. Érdemes lenne? Elhinné ezt a történetet? Nem hazudok, tényleg ezek történnek. Az a büdös köd akkor van, mielőtt felbukkan, kamionban is volt olyan szag, de maga a köd nem, mikor megláttam az út mellett, és elhajtottam mellette..
Kicsit gondolkodtam, és arra következtetek, hogy az elütött állat energiája lehet?? De ember féleségű alakban?? Minden azon a reggelen kezdődött!!
Valaki kérem segítsen! Köszönöm,hogy elolvasták!
Rossz a kocsi. (Kamion)
Beinditod a motor fehér köd(valahol kijön a gáz)
És .megálsz akkor nem hagyja hátra a gőzt.
A zseb-Biblia nem rossz megoldás, de így, ismeretlenül is arra kérlek, ne vezetés közben olvasgassad!
Pihenésképpen a Bibliából az Énekek Énekét javaslom!
"Rossz a kocsi. (Kamion)
Beinditod a motor fehér köd(valahol kijön a gáz)
És .megálsz akkor nem hagyja hátra a gőzt."
Elképzelhető, hogy a Gida testcafatainak keményebb repeszei, mint fog vagy koponyatöredék áthatolt a kamion elülső részén és valamit megsértett benne.
Ez igazolná a ködöt, de a bűzt akkor sem. Milyen bűz volt gépies? Valami kamion alkatrészre emlékezető olajos vagy állati? Lehet a Gida testcafata rothad a kocsi hűtőjén pl és amikor melegszik valami megégeti és tökre büdi. Meg kellene nézni a kamiont is.
Hydra2001: "Rossz a kocsi. (Kamion)
Beinditod a motor fehér köd(valahol kijön a gáz)"
Ez logikus lenne, először én is erre gondoltam, de ezt két dolog is cáfolja:
- 8 éve kamionsofőr, csak tudja milyen gáz van a kamionban, gondolom nem keverné össze semmivel
- a "fürdős" jelenet és a figyelős muksó jelenléte
Persze ettől még lehet tévedés is, akkor max nem jelentkezik többet és probléma megoldva.
19-
Ehez tudnunk kéne mien a szaga.
20-
Ezek jó cáfolások de az ütközésbe nem sérülhetek meg olyan müszaki gépek belül ami nehezen hozzáférhetöek és allig láthatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!