Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a fene ez? Ez a valami...

Mi a fene ez? Ez a valami követ, nem tudok aludni se már. (Többi lenn. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez az első ilyen kérdésem, de már végképp nem tudok mit csinálni, úgy érzem,hogy lehet megbolondultam..

42 éves vagyok, 8 éve kamionsofőr. Három hete Franciaországban jártam, körülbelül hajnal 4 felé volt az idő. Kirohant egy kisebb gida az útra, én 70-el mentem, próbáltam fékezni, de már esély nem volt arra,hogy megálljak, kormányt meg nem rántom el, mert felborulok.

A feje szétcsattant a balalsó lámpánál, le is tört az a darab, tele volt szőrrel.. Megálltam úgy 2 km-el távolabb egy parkoló féleségnél. Kiszálltam, felmértem a helyzetet, szentségeltem, aztán valami fehér köd féleség lett körülöttem. Rohadt büdös volt, szinte alig láttam a kamiont, pedig ott álltam 1,5 méterre tőle. Csak tompán a lámpafényt láttam. Beszálltam a kamionba, becsuktam az ajtót és a köd sehol.. Érdekes volt, de nem igazán figyeltem rá. Kb 2 nappal az eset után egy igen FORGALMAS kamionparkolónál álltam meg Liege környékén, ahol találtam egy magyar srácot, 25 éves volt, dumálgattunk, főztünk. (A két kamion egymás mellett állt, így közötte egy kis magyar területet építettünk ki.) Megfőtt a krinolin, minden, de hirtelen jött a vihar, nagy szél, csapkodta a kanalakat, ezért kinyitottuk a pótkocsiját, ő üres volt, és benn rendezkedtünk, szék,kis asztal stb... Eszünk, eszünk, kint csepereg az eső, hirtelen megint az a fehér büdös köd.. És Ő is ÉREZTE!! LÁTTA!! Nem tudtuk mi az, majd mikor magától elmúlt olyan 30 mp-re rá, egy furcsa alakot láttunk meg (Ha a pótkocsiból nézel kifelé, olyan 100m-re már a parkoló szélén erdős rész van, kis túra asztalokkal.), aki ott áll és néz.. Először nem tudtuk hova tegyük, de mivel Brüsszel felé volt mindkettőnk útja, 10 óra múlva egy másik parkolóban szintén egymás mellé álltunk. A benzinkútra mentem, kifizettem a fürdést, lezuhanyoztam, törölköztem, borotválkoztam, mikor úgy éreztem,hogy valaki figyel. Az a valami, ami ilyen szürkés, feketés ott ÁLLT az ablakban!! Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok... De már nem tudom,hogy miben higgyek! Amit láttam, az nem emberi volt!! AZ BIZTOS! A nejem kiröhögött, most itthon vagyok 2 napja, de nem megy az alvás.. Félek, nyugtatón élek, a sírás keringet... Folyamatosan, amíg külföldön voltam láttam út mellett, a parkolóban.. Most is könny szökik a szemembe, mert FÉLEK!!! RETTEGEK!! Csak azt nem tudom,hogy mitől!!! Egyedül már nem merek kimenni a konyhába se este, a 12 éves fiam kísérget... Segítsetek valahogyan!! A kölyök (kolléga.) azt mondta,hogy ő látott már ilyet dokumentumfilmekben, meg hasonlókban és azt tanácsolta menjek paphoz. Érdemes lenne? Elhinné ezt a történetet? Nem hazudok, tényleg ezek történnek. Az a büdös köd akkor van, mielőtt felbukkan, kamionban is volt olyan szag, de maga a köd nem, mikor megláttam az út mellett, és elhajtottam mellette..

Kicsit gondolkodtam, és arra következtetek, hogy az elütött állat energiája lehet?? De ember féleségű alakban?? Minden azon a reggelen kezdődött!!

Valaki kérem segítsen! Köszönöm,hogy elolvasták!

2015. júl. 3. 12:18
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Amikor kivettem a 8 órás pihenőt kitakarítottam, nem találtam maradványt,ám attól még nem lehetetlen,hogy valahova beszállt, bár nem hiszem, ott egyből a kerék következik, meg a fellépő.

Annak a fura ködnek ilyen.. Nem tudom mihez hasonlítani, de orr facsaró. Nem döglött állaté, de nem is gáz.. Inkább ilyen áporodott, nagyon büdös levegőé, mintha egy 20 éve elhagyatott házba mennénk be, na kb úgy kell elkébszelni, alig bírsz levegőt venni, mert az öklendezés tör rád.

Már elolvastam a Miatyánkat 4x. De a napokban tervezem a Biblia megvételét, mert lassan indulok vissza. (hétfőn.)

Ha esetleg felbukkanna, és lesz annyi akaraterőm, és bátorságom, akkor megpróbálom megközelíteni, beszélni hozzá. A gondolattól is kiráz a hideg, de ez már így nem mehet tovább. Nem élhetek rettegésben, családom van. Köszönöm a válaszokat! Azért még jöhetnek.

2015. júl. 3. 22:33
 22/36 anonim ***** válasza:

20-as ebbe a válasz: lezuhanyoztam, törölköztem, borotválkoztam, mikor úgy éreztem,hogy valaki figyel. Az a valami, ami ilyen szürkés, feketés ott ÁLLT az ablakban!! Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok... De már nem tudom,hogy miben higgyek! Amit láttam, az nem emberi volt!! AZ BIZTOS! A nejem kiröhögött, most itthon vagyok 2 napja, (de nem megy az alvás..)

Fáradt volt és megis volt ilyedve. Add össze a ketőt.

2015. júl. 3. 22:40
 23/36 anonim ***** válasza:

22-es akkor fogsz igazán felébredni amikor szembeszálsz a félelemel.

Az orfacsaro bűz ami olyan mint 1régiház.

Lehet hogy fa került valahova.

2015. júl. 3. 22:43
 24/36 Missi_Key ***** válasza:
83%

egyrészt ez vagy kamu, vagy fura vagy.

valami üldöz és te engeded a 12 éves fiadnak, nemcsak hogy a közeledben legyen, de h még ő védjen meg?

amúgy meg, a büdös az kén szag?

lehetett valami vegyi dolog. belemásztál, vagy az őz volt fertőzött, és most halucinálsz. első körben valami dokihoz menj, és kérdezz rá konkrétan, hogy okozhatja e vegyi hatás vagy állati eredetű parazita vagy ilyesmi..

2015. júl. 4. 00:41
 25/36 anonim ***** válasza:
Ha megrémülsz vagy nagyobb mennyiségű érzelme bocsátassz ki magadból sokkal jobban hozzád tapad mert hogy a földi szférán maradhasson energia kell neki mit élőlényből nyer s a növekedett érzelmi szint az energia kiadást is növeli . Egyszerűen csak vedd félválról és küldd el . Démon nem lehet mert azok általában fekete ködbe búrkolózva jelennek meg ha már láthatóak akarnak lenni . Talán egy a gida élőhelyén kóborló lény lehetett ki felfigyelt rád .
2015. júl. 4. 15:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a szkeptikusok olyan magyarázatokat akarnak beadni, amik már a történettől is furcsábbak :D

Légyszíves tájékoztas minket, abból méginkább segíthetünk! Amúgy lehet démon is!

2015. júl. 4. 15:49
 27/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szellem csak ezekkel a jelenségekkel hívja fel magára a figyelmet kvázi akar valamit
2015. júl. 4. 16:02
 28/36 anonim ***** válasza:

Talán Ravenloft köde vesz körül és próbál elnyelni téged. Ha sikerrel jár akkor egy sötét birtokra fogsz kerülni ami egy másik dimenzió és ott örökké sanyargatni fog az amit tettél, a téged kísértő Sötét Erők legnagyobb megelégedésére.

Ó, mégsem, hiszen ez csak egy játékban van. De a sztorid nagyon hasonlít hozzá...

Komolyra fordítva a szót szerintem megviselt téged az eset, kamionosnak lenni amúgy is nehéz munka, a legjobban tennéd ha pár napig pihennél valami nyugodt helyen lehetőleg egy ismerős felügyelete alatt. Na nem azért mert szükséged lenne felügyeletre, de gyorsabban megnyugszol ha olyan ember van melletted akiben megbízol.

2015. júl. 5. 12:53
 29/36 riders ***** válasza:
Szerintem is próbáljon meg pihenni,és ha megint találkozik azzal a lénnyel próbáljon meg beszélni vele.
2015. júl. 6. 17:38
 30/36 A kérdező kommentje:
Ismét jelentkezem! Délben indultam, nemrég hagytam el a határt! Eddig semmi. Van kis Biblia, kiakasztottam egy feszületes nyakláncot is. Nem láttam/tapasztaltam semmit ezidáig, remélem így is marad! Köszönöm a sok sok választ, és segítséget! A kétkedőket pedig megértem, én sem hinném el, ha nem tapasztaltam volna!
2015. júl. 6. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!