Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti éreztetek már olyat, hogy...

Ti éreztetek már olyat, hogy valaki követ vagy figyel?

Figyelt kérdés
Amikor én ilyet érzek (ami mostanában egyre többet van) hevesebben dobog a szívem és a hátam meg a tüdőm valahogy.. 'nehéz' lesz. De ha már beszélek róla akkor elkezdek félni. Mi lehet ez??

2015. jún. 19. 13:55
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem, hogy néha csak pár másodpercre látok egy fejet, nem tudom pontosan, hogy nőé vagy férfié, de inkább egy férfire hasonlított.
2015. jún. 19. 13:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Ez egy betegség. Sajnos idővel rosszabb lehet, ezért fordulj szakemberhez. Gyógyszeres kezeléssel jól kézben tartható.
2015. jún. 19. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

Betegség a lófütty.

Én amikor éreztem, mindig be is bizonyosodott:) Te is légy óvatosabb, és még ha hülyének és figyelmetlenebbnek is mutatod kifelé magad, légy éber.

Egy volt hirszerző tanította nekem: mindig más útvonalon közlekedj.Váltogasd a szokásaidat és akkor kicsit megnehezíted a dolgokat.

A visszapillantó tükör meg nem dísznek van a kocsiban, hanem azért, hogy használd:)

2015. jún. 19. 14:10
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Úgy érzed, hogy egy kacsa megfigyelése alatt állsz? Akkor a fóbia neve Anatidaephobia.
2015. jún. 19. 14:11
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Ugy hivjak ezt hogy skizofrenia, manapsag gyogyszerekkel jol karban tarthato.
2015. jún. 19. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Nem mindig az az ostoba, aki érez/megérez valamit, hanem általában az szokott, ha valaki egyből őrültségnek mondja azt, amit csak két mondat alapján olvas:D

Gondolok itt a 4-es, 5-ös hozzászólóra:D

2015. jún. 19. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Én érzem és tudom nem vagyok skizo..

de nem segit pedig itthon kicsinàlnak és màr nem birom..

ha vàlni akartam fenyegettek megölnek..legyenek testőreim..

most hogy kurvàja van is mindent én fizetek hogy elvàlasszanak minket (40ezer csak illeték)..ha sose làtnàm lennék boldog..aljas szemét aki a nőket tàrgynak tekinti..amig nem cserélt le màsra nem engedett el..ha meg pereskedni akatok akkor meg ugy huzzak el hogy meg se talàljon mert ujbol fenyeget megöl..

nem költözik el most se rajtunk élősködik..és nincs kiut..

2015. jún. 19. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Tessék, írtak nektek egy számot: https://www.youtube.com/watch?v=mDoEbP0Po1g
2015. jún. 19. 14:45
 9/16 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 19. 14:50
 10/16 anonim ***** válasza:
#3 persze, nyilván
2015. jún. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!