Éreztetek már úgy, hogy valaki nézz, figyel? Nincs ott senki és mégis.
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 19:24
1/10 anonim válasza:
igen szakemberként mondom neked paranoid skizofrénia kezdődő v középsúlyos tünetei ezek
azonnal keress meg egy szakembert
2/10 anonim válasza:
Igen, néha engem is elfog valami nyomasztó, megfigyeltség érzés, amikor egyedül vagyok. Nincs ott senki de olyan mintha mégsem lennék egyedül.
3/10 anonim válasza:
1."Jó" szakember lehetsz....
Szerintem ilyet az emberek 90%-a érez néha.Sok a paranoiás skizofrén.
4/10 kardaasd válasza:
en meg hallotam is mikor egyedul mentem a lepcsohazba megfordultam semmi megyek tovabb megint hallom es erzem sokszor elo fordul az ilyesmi ne feltetlenul skrizo
5/10 anonim válasza:
gyerekek nem itt kellene ilyen kérdéseket feltenni hanem egy pszicháternél az majd elmondaná mi van!
6/10 anonim válasza:
Sok embernek szokott ilyen lenni, de attól még nem figyel senki és semmi.
7/10 anonim válasza:
Keress fel szakembert. De amúgy legközelebb figyelj oda jobban a kérdésed kategóriájára. :)
9/10 anonim válasza:
Mondjuk ha minden elmebeteg az agykontroll kategóriába nyomja kérdését, akkor nem csoda,hogy ennyire "jó híre" van...
10/10 Keller Jánosné válasza:
Valamikor én sem hittem semmiben és körberöhögtem az illetőt,most mégis mióta meghalt a párom balesetben,azóta történtek olyan dolgok velem amitől kirázott a hideg,de már elvagyok vele.Sok ezoterikus könyvet olvastam,már hiszek a visszajáró lelkekben és persze nem bolondultam meg.Van olyan érzésem,hogy valaki figyel,de nem foglalkozom vele.A kutyánknál is többször tapasztaltam, hogy figyeli a plafont mintha valaki úszkálna ott ilyen hullámzó mozdulattokkal követ valamit a szemével.Nem kell foglalkozni vele mert tenni ellene nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!