Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a fene ez? Ez a valami...

Mi a fene ez? Ez a valami követ, nem tudok aludni se már. (Többi lenn. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez az első ilyen kérdésem, de már végképp nem tudok mit csinálni, úgy érzem,hogy lehet megbolondultam..

42 éves vagyok, 8 éve kamionsofőr. Három hete Franciaországban jártam, körülbelül hajnal 4 felé volt az idő. Kirohant egy kisebb gida az útra, én 70-el mentem, próbáltam fékezni, de már esély nem volt arra,hogy megálljak, kormányt meg nem rántom el, mert felborulok.

A feje szétcsattant a balalsó lámpánál, le is tört az a darab, tele volt szőrrel.. Megálltam úgy 2 km-el távolabb egy parkoló féleségnél. Kiszálltam, felmértem a helyzetet, szentségeltem, aztán valami fehér köd féleség lett körülöttem. Rohadt büdös volt, szinte alig láttam a kamiont, pedig ott álltam 1,5 méterre tőle. Csak tompán a lámpafényt láttam. Beszálltam a kamionba, becsuktam az ajtót és a köd sehol.. Érdekes volt, de nem igazán figyeltem rá. Kb 2 nappal az eset után egy igen FORGALMAS kamionparkolónál álltam meg Liege környékén, ahol találtam egy magyar srácot, 25 éves volt, dumálgattunk, főztünk. (A két kamion egymás mellett állt, így közötte egy kis magyar területet építettünk ki.) Megfőtt a krinolin, minden, de hirtelen jött a vihar, nagy szél, csapkodta a kanalakat, ezért kinyitottuk a pótkocsiját, ő üres volt, és benn rendezkedtünk, szék,kis asztal stb... Eszünk, eszünk, kint csepereg az eső, hirtelen megint az a fehér büdös köd.. És Ő is ÉREZTE!! LÁTTA!! Nem tudtuk mi az, majd mikor magától elmúlt olyan 30 mp-re rá, egy furcsa alakot láttunk meg (Ha a pótkocsiból nézel kifelé, olyan 100m-re már a parkoló szélén erdős rész van, kis túra asztalokkal.), aki ott áll és néz.. Először nem tudtuk hova tegyük, de mivel Brüsszel felé volt mindkettőnk útja, 10 óra múlva egy másik parkolóban szintén egymás mellé álltunk. A benzinkútra mentem, kifizettem a fürdést, lezuhanyoztam, törölköztem, borotválkoztam, mikor úgy éreztem,hogy valaki figyel. Az a valami, ami ilyen szürkés, feketés ott ÁLLT az ablakban!! Megmondom őszintén én szkeptikus vagyok... De már nem tudom,hogy miben higgyek! Amit láttam, az nem emberi volt!! AZ BIZTOS! A nejem kiröhögött, most itthon vagyok 2 napja, de nem megy az alvás.. Félek, nyugtatón élek, a sírás keringet... Folyamatosan, amíg külföldön voltam láttam út mellett, a parkolóban.. Most is könny szökik a szemembe, mert FÉLEK!!! RETTEGEK!! Csak azt nem tudom,hogy mitől!!! Egyedül már nem merek kimenni a konyhába se este, a 12 éves fiam kísérget... Segítsetek valahogyan!! A kölyök (kolléga.) azt mondta,hogy ő látott már ilyet dokumentumfilmekben, meg hasonlókban és azt tanácsolta menjek paphoz. Érdemes lenne? Elhinné ezt a történetet? Nem hazudok, tényleg ezek történnek. Az a büdös köd akkor van, mielőtt felbukkan, kamionban is volt olyan szag, de maga a köd nem, mikor megláttam az út mellett, és elhajtottam mellette..

Kicsit gondolkodtam, és arra következtetek, hogy az elütött állat energiája lehet?? De ember féleségű alakban?? Minden azon a reggelen kezdődött!!

Valaki kérem segítsen! Köszönöm,hogy elolvasták!

2015. júl. 3. 12:18
1 2 3 4
 1/36 Fëlyne Banshee válasza:
93%

Menj paphoz. Vagy pszichiáterhez, médiumhoz, boszorkányhoz.

Nem tudom mi az a cucc és egyáltalán létezik-e, de ha ez megnyugtatná az elmédet, beszélj olyannal, aki meghallgat.

2015. júl. 3. 12:24
 2/36 anonim ***** válasza:
86%

Keveset alszol, sokat ülsz, meleg van.

Semmi bajod nem lesz és amúgy sem vagy hibás!

2015. júl. 3. 12:25
 3/36 anonim ***** válasza:
85%
Nos, ilyennel még nem találkoztam. Esetleg megpróbálhatja azt hogy mikor érzi, hogy pánikol vagy már látja is azt az alakot, akkor mondogatja magában, hogy: "Fény vagyok, fény vagyok, fehér fény vesz körül, megvéd minden ártó dologtól!" Nekem segíteni szokott, ha érzem, hogy valami negatív van jelen. Remélem tudtam segíteni. :)
2015. júl. 3. 12:27
 4/36 A kérdező kommentje:

A pszichiáterrel az a gond, hogy rendszeres kezelés kellene, de mivel állandóan úton vagyok, mert a pénzt csinálni kell, nem tehetem meg! :(

A papot pedig szeretném megpróbálni, de hogy menjek oda? Vagy elég,ha bemegyek a templomba, és közlöm, hogy beszélnem kell valakivel, mert ilyesfajta gondom van? Foglalkoznak velem? Elnézést, csak nem igazán járok templomba, de néha szoktam imádkozni, főleg mostanában.

2015. júl. 3. 12:27
 5/36 anonim ***** válasza:
72%
A mostani a szépség és a szörnyeteg filmben az őzike az erdő szelleme.
2015. júl. 3. 12:31
 6/36 anonim ***** válasza:
54%

Az a Gida egy sátánista boszorkány reinkarnációja volt. Azt a büntetést kapta a sok átokért, hogy éllatként kell élnie. Szándékosan ment az útra, hogy valaki elgázólja, mert ki akar lépni abból a körből, hogy hosszú életeken át állatként kell leszületnie. Tudta, hogy valaki aki arra jön elgázólja. Te voltál az !

Most boszorkány képében látogatott hozzád. Meg akar szállni egy embert, téged. Erőt ad neki a boszorkány múltja és az a jog, hogy ölted meg feljogosítja, hogy revansként megszálhasson, ha tud. Mivel mindenképp ki akar lépni az állati inkarnáció ciklusból, mert legközelebb ismét vadként születne le, így úgy akar ebből kitőrni, hogy megszáll téged.

Egy dolgot tehetsz. Ne törődj vele. Ez egy paranormális jelenség. Képes szagokat, ködöt, fényeket, később hangokat és emberi kiáltásokat produkálni, de te ne félj és ne engedd, hogy a közeledbe jöjjön. Imádkozz naponta legalább egyszer és ha lehet paptól vagy egy jóstól kérj valami védelmet. Az sem baj, ha egyszer az EZO TV-be betelefonálsz.

2015. júl. 3. 12:33
 7/36 anonim ***** válasza:
40%

Paphoz ne menny.

Minden vallás káros.

"elütött állat energiája lehet"

Lehet.

Nincs mitől félned. Nem vagy bántva.

2015. júl. 3. 12:38
 8/36 anonim ***** válasza:
52%
na jó én szelentetem az volt olyan büdös. és ne sírj nem szégyen...vagy mégis!!!
2015. júl. 3. 12:52
 9/36 anonim ***** válasza:
50%
két csávó eszeget iszogat drogozik. túlabarátságon!!!
2015. júl. 3. 12:54
 10/36 anonim ***** válasza:
84%

Bár könnyű ezt mondani, de ne félj tőle és kérdezd meg mit akar. Ne félj, de ne is haragudj rá. Képzeld azt, hogy ő egy eltévedt idegen és jó szándékkal mész oda segíteni neki.

Ne félj, nem tud bántani, te vagy az élő, te vagy otthon, csak akkor tud "ártani" (jelenleg az "ártás" állapotában vagy), ha te magad engeded meg neki (harag, félelem).

Ha nem mondja meg mit akar, menj csak ki hozzá, oda, közel. Ismétlem, nem tud bántani.

Ha netán neked van közöd hozzá, kérd meg, hogy bocsásson meg és távozzon. Ennyi.

A dolog nyilván kötődik hozzád, tehát meg fog találni, zárd rövidre a dolgot én azt javaslom. A menekülés értelmetlen.

Barátkozz meg a dologgal, hogy ilyen dolgok léteznek, viszont Te vagy hazai pályán. Bűntudatod ne legyen, nem tudtál mit tenni, te a lehető legjobb döntést próbáltad meghozni a kritikus pillanatban. Nincs félnivalód.

2015. júl. 3. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!