Nem merek aludni. Mi legyen?
Figyelt kérdés
néztem a nevető kutyáról egy képet és azután olvastam a legendáját.(aki megnézi a képét annak eljön álmában meg depresszioi lesznek[de már biztos hallottátok a legendát]) most mi lesz? Igaz a legenda? x-(2014. jún. 14. 18:31
2/19 A kérdező kommentje:
Csezmeg de kedves vagy
2014. jún. 14. 18:34
3/19 A kérdező kommentje:
www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-lenyek__5773925-szellemet-hallottam
2014. jún. 14. 18:35
5/19 anonim válasza:
Mindegyik kutya rajtad nevet amikor elalszol, mert ők tudják, hogy megfogsz halnrtj
6/19 anonim válasza:
jó hülye vagy hogy ilyet elhiszel
7/19 anonim válasza:
Most már késő, álmodban szétmarcangolja az asztráltestedet a nevető kutya.
Erre meg úgysem mersz rákattintani:
8/19 anonim válasza:
Bazzeg 20 percen át kerestem, mire rájöttem, hogy a Smiley Dogról beszélsz. Amúgy az egy szerkesztett kép egy Husky kutyáról, azt tudod?
10/19 anonim válasza:
Tanúlság : Nem kell gyakorikerdesek.hu-t olvasni meg netet sem. Csak wowozni lehet gépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!