Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok minden történt mostanában...

Sok minden történt mostanában és nem tudok aludni, folyton fent vagyok. Mit csináljak, hogy nyugodt legyen az éjszakám? 13 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Hetek óta eléggé rossz a viszony a párommal, távmunkában dolgozik rám marad minden, illetve van egy 3.5 évesem is. Viszont nem tudok rendesen aludni. Sokszor felriadok éjszaka, alig tudok visszaaludni. Mit csináljak, hogy át tudjam aludni az éjszakát? Tudom, hogy a sok idegeskedés miatt van, amit kerülni kellene, de sajnos ez most nem kivitelezhető.
2013. dec. 21. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is sokat idegeskedek. 32 hetes vagyok és ìgy a vége felé egyre feszültebb vagyok. Anyagiak aggasztanak főleg. Van úgy, hogy hajnalban 2-3 órát is ébren vagyok. Pihennem kellene sokat, ágynyugalom stb., de a párom egyre nehezebben viseli a dolgokat. Én ilyenkor mindig elkezdek olvasni, mert az eltereli a gondolataimat. Az olvasás közben pedig általában sikerül elaludnom. Nem mondom, hogy ez segìt majd neked, de nálam használt. A lényeg, hogy megértsd, az éjszaka nem alkalmas arra, hogy magadban filozofálgass. Arra ott van a nappal, ami éppen elég stresszt tartogathat. :-)
2013. dec. 21. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kis relaxáció segíthet, youtube-on találsz ilyen autogén tréninges alap relaxációt, nagyon jó, magam sem gondoltam, hogy segít, de kb 5 perc alatt elalszok rajta. Vagy ajánlom a kismamajógát, szintén youtube, a végén lévő relaxációt még sose hallottam végig, mert addigra alszok mint a bunda.
2013. dec. 21. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az segít ha késő este beveszem a magnézium.
2013. dec. 21. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
*magnéziumot
2013. dec. 21. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha az idegeskedés okát nem tudod megszüntetni, akkor fogyassz minőségi méhpempőt, mézet azok is nyugtatnak és egy csomó vitamint is beviszel a szervezetedbe.
2013. dec. 21. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
én ha nagyon ideges vagyok, akkor elalvás előtt, lehunyt szemmel, visszaemlékezem valamilyen múlbéli napomra- leginkább gyerekkori- amikor még minden rendben volt, és elképzelem, hogy még akkor vagyok. Újraélem azt a napot. Ez mindig bejött eddig.
2013. dec. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!