Szült valaki mostanában a volt MÁV, mostmár Honvéd Kórházban?
Egy dolgot tudok biztosra, a baba papírjainak kiállításához kell a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat.
A többi infóra még én is várok. :(
(Egy másik kérdésnél írta valaki, hogy most már jobb, ha viszel saját ruhát a babának, mert a kincstári darabok már nagyon leharcoltak. Ennek még próbálok utána járni. 20-án megyek uh-ra a kórházba, hátha valaki pontos infót tud...)
Köszi!
Azt én is hallottam, hogy ruhát vinni kell, meg pelenkát, popsitörlőt is. A popsikrémet nem tudom, remélem azt adják. Úgy tudom, hogy mivel fürdetni elviszik a babákat, így a babafürdetőt, és a köldökcsonk ápolásához szükséges cuccokat ők biztosítják, de ebben nem vagyok biztos, azóta változhatott.
Én csak 23-án megyek legközelebb a dokimhoz, akkor én is rákérdezek részletesen, ha addig nem sikerül pontos infót beszerezni.
Mi a párommal nem vagyunk házasok, nekünk apai elismerő nyilatkozatunk van.
Nálatok mikor várható a baba?
Én nyáron szultem ott.
Ruhát tényleg jó ha viszel. Amikor szultem nagyon sokan szültek, és akkor az volt a baj, h állítólag nem volt elég ruhajuk. Szóval hálásak voltak h volt saját ruhája a babának.
Pelus és popsitorlo kell, kremet és koldokapolot adnak.
Ha fájna a szoptatás, akkor van nekik egy nagyon jó kenőcs amit tudnak adni, ha kersz.
Egyébként nekem abszolút pozitív tapasztalataim vannak. Sok rosszat hallottam, de semmi rosszat nem tapasztaltam.
Mindenki segítőkész, mégha esetleg a stílusuk nem is az a mézes-mázas.
Szóval bátran kerjetek a segítségüket, ha szükségét erzitek!
Könnyű szülést kívánok!
5 hónapos fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!