Szent Janos korhazban szult valaki mostanaban? Mit kell vinni a babanak? Tapasztalatok?
ruhát ne vigyél, ott adnak rá.
popsikrém, textilpelus, pelenka kell neki.
Próbáld meg elintézni, hogy a 9 es szobába kerülj, vagy a fizetősbe (sajnos mikor én voltam, foglalt volt) (4 hete szültem pontosan) A 9 es szobába 3 an vannak, és van fürdőszobája wc-vel. Ha van fogadott dokid, és van ott szabad hely, akkor el tudja intézni. A többi szobánál csak közös zuhanyzó van, szörnyű... 2 zuhanyzó van egymás mellett, 0 hely, és undorító is... meglestem :P
Mindenki nagyon kedves egyébként, a szülőszoba nagyon szép, a gyermekágy nem annyira, de normális mindenki, bár nem sokat foglalkoznak veled se babával se... a vizit 1 perces, ne számíts sok mindenre, max megkérdezik, hogy vagy, de választ nem várnak :D
Látogatók akkor jönnek amikor akarnak.
Reggel 6 tól 9 ig nálad lehet a baba, akkor kérik vissza mert megvizsgálják, utána 10 felé kihozhatod, este 19 ig, akkor megint vissza fürdetni, és utána még 1 órára nálad lehet. Ha van kérdésed írj nyugodtan :)
Szia. Koszi a valaszt. Igazabol meg a szules kicsit odebb van,-szeptemberre vagyok kiirva, de kezdem mostmar osszeirogatni, hogy mit kell osszekeszitsek a korhazba, kit kell majd beszereznem...:)
Fizetos egyagyas szobaba szeretnek kerulni, de majd szolok a dokimnak a 9es szoba miatt:))
Igen ilyenkor sajnos rizikos, hogy kikkel kerulsz ossze....azert is lenne jo egyedul lenni.
Egyebkent Te fogadtal szulesznot/csecsemost?
Gratulalok a babahoz!:)
nem fogadtam. csak orvost. nem is bántam meg, normális volt mind a 3 szülésznő aki ott volt amíg szültem. Az egyik nagyon kedves csecsemősnek adtunk egy kis nasit plussz 5 ezret. Nem akarta elfogadni, de beletettem a zsebébe :P
Neked van fogadott dokid, szülésznőd? Ki?
Az én dokim azt mondta felesleges, mert aki épp ott van ő lesz a legjobb, legenergikusabb, meg mindegyik kedves :) Én nem akartam alapból fogadni, nem is bántam meg :) De persze mindenkinek más igényei vannak :D Nekem abban a pillanatban olyan mindegy volt, hogy ki van ott, csak csinálja a munkáját :) Másrészt, ha a dokid ajánl valakit, az nem biztos, hogy neked is jó!!
Ooo a dokid nagyon rendesnek tűnt a kórházba :) Hol a magánrendelője? Mennyi nála egy vizsgálat? (mert én meg új dokit keresek) Van fix. tarifája szülésnél?
Akkor lehet nemfogadok....csecsemost erdemesebb?:) csak azert, mert elso baba, es szeretnem ha tudna valaki eleg idot aldozni rank, hogy megtanuljak mindent a babaval kapcsolatban...van eleg idejuk?
Hogy erezted? Szuromihoz a Mom parkba jarok...igazabol eddig csak 3x voltam nala, mert felidosen kerultem at hozza. Sajnos az elozo dokival nem voltam megelegedve...de eddig nagyon szimpatikus, kedves dokinak tunik:) fix tarifaja nincsen a szulesre vonatkozoan, a terhesgondozas asszem 7000ft. Egyszer voltam meg nala fertozes miatt, akkor 3000ft kert csak el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!