Szent Janos korhazban szult valaki mostanaban? Mit kell vinni a babanak? Tapasztalatok?
Kérdező: Akkor tényleg van rá esély :) Nekem elméletem, hogy 20-án kell szüljek :) Tesómmal egy napon születtem, és az ő lánya 20-i..valahogy csak össze kéne hozni :) Hogy viseled a terhességet? Nekem egész 1-2 héttel ezelőttig jóformán semmi bajom nem volt...de most..húú, és azért még 2 hónap :) Nekem lányom lesz, neked? Amúgy külföldön vagy vagy telefonról írsz, hogy nincs ékezeted?
14-es: Igen, pont ilyesmiktől "félek". Nem vagyok egy antiszociális, de ha épp szoptatok, bénázok, alszok, vérzek, mittudomén, akkor jó lenne, ha nem állna egész nap ott 5 nagymami, meg 4 férj nézelődvén :) A 100 tagú rokonságról még említést sem tettem... :)
Már csak drukkolnom kell, hogy legyen hely a 9-esben...vagy legalább fizetősben, ha más lehetőség nincs.
Az én szobatársaim tök jó fejek voltak (igaz csak 2 emberhez kellett alkalmazkodnom) nekik is sok látogatójuk volt, nekem is, 10 ig mindig ott volt mindenkinek a férje, egyszerre mentek el, mert a férjem vitte őket haza, jól összebarátkoztunk, azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással :) Majd a gyerkőcöket is összeszeretnénk hozni :D Egy napon szültük, 2 lány, 1 fiú :)
Mindenkinek könnyű szülést, és ilyen jó szobatársakat :)
Kérdező, nincs kedved kiemelni a kérdést? Sajnos nagyon kevés a János kórházról szóló megválaszolt kérdés, régiek vannak többnyire. Itt meg olyan szépen írtak le tapasztalatokat a válaszadók, hogy hasznos kérdés lett szerintem mindenkinek:)
Amúgy hogy vagytok? Tudtál meg többet is a kórházról, esetleg voltál szülőszoba látogatáson, ilyesmin?
Én is itt szültem, három gyerekemből kettőt (2010, 2012).
Szuromi volt a fogadott orvosom.
Kíváncsi vagy még valamire, kedves kérdező? Én is szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!