Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szent Janos korhazban szult...

Szent Janos korhazban szult valaki mostanaban? Mit kell vinni a babanak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A konkret kerdesem mellett tapasztalatokat, tanacsokat varok a korhazzal kapcsolatban. Pozitiv illetve negativ tapasztalatok is erdekelnenek:)
2013. júl. 22. 19:51
1 2 3 4 5
 21/45 petera6 ***** válasza:
Oh bocs, köszönöm a választ :)
2013. júl. 23. 12:45
 22/45 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Konkrétan 2,5 éve, mikor szültem, szerencsére nem nálunk, hanem a mellettünk levő szobában az ment, hogy nagymama reggel bejött, még valami ágyfélét is hozott magával, és egész nap ott dekkolt a lánya ágya mellett. Elképedve láttam este későn (9-10 felé), mikor mentem zuhanyozni, hogy még mindig ott van, pihenget, stb. Én azért ezen kiakadtam, mert egy frissen szült anyukának pihenésre van szüksége. Hozzám is bejöttek a látogatók, de mindig kimentem velük a folyosóra, hiszen a mellettem lévő anyuka szoptat, alszik, pihen, esetleg épp betétet cserél, vagy átvérzi a ruháját, vagy bármi, és nem nézőközönség tárgya. Nagyon remélem, hogy ez egy kirívó eset volt, amit én láttam, és ennél több jóérzés van az emberekben. Egyébként én Molnár doktornál fogok szülni, de korábban szültem a Zsolnainál is, és a Sóvágónál (nála ügyeletesként), nincsenek rossz tapasztalataim.
2013. júl. 23. 13:14
 23/45 A kérdező kommentje:
petera6, lehet hogy talalkozunk:) En szeptember 22ra vagyok kiirva:)
2013. júl. 23. 13:26
 24/45 petera6 ***** válasza:

Kérdező: Akkor tényleg van rá esély :) Nekem elméletem, hogy 20-án kell szüljek :) Tesómmal egy napon születtem, és az ő lánya 20-i..valahogy csak össze kéne hozni :) Hogy viseled a terhességet? Nekem egész 1-2 héttel ezelőttig jóformán semmi bajom nem volt...de most..húú, és azért még 2 hónap :) Nekem lányom lesz, neked? Amúgy külföldön vagy vagy telefonról írsz, hogy nincs ékezeted?

14-es: Igen, pont ilyesmiktől "félek". Nem vagyok egy antiszociális, de ha épp szoptatok, bénázok, alszok, vérzek, mittudomén, akkor jó lenne, ha nem állna egész nap ott 5 nagymami, meg 4 férj nézelődvén :) A 100 tagú rokonságról még említést sem tettem... :)

Már csak drukkolnom kell, hogy legyen hely a 9-esben...vagy legalább fizetősben, ha más lehetőség nincs.

2013. júl. 23. 13:55
 25/45 anonim ***** válasza:

Az én szobatársaim tök jó fejek voltak (igaz csak 2 emberhez kellett alkalmazkodnom) nekik is sok látogatójuk volt, nekem is, 10 ig mindig ott volt mindenkinek a férje, egyszerre mentek el, mert a férjem vitte őket haza, jól összebarátkoztunk, azóta is tartjuk a kapcsolatot egymással :) Majd a gyerkőcöket is összeszeretnénk hozni :D Egy napon szültük, 2 lány, 1 fiú :)

Mindenkinek könnyű szülést, és ilyen jó szobatársakat :)

2013. júl. 23. 14:25
 26/45 A kérdező kommentje:
Itthonrol irok, csak tabletrol azert nem hasznalok ekezetet, mert igy gyorsabb:)) En szept 22re vagyok kiirva, bar ha 2 hettel korabban erkezne akkor sem lenne tragedia, mert akkor a szulinapom korul szuletne meg:) Kisfiam lesz, es Noel lesz a neve:) uhh hat mar szamolom vissza a napokat, ugy erzem jogy csak vanszorog az ido:( meg meg egy jopar dolgot bekel szereznem+meg a babaszoba ise felig van berendezve. Csak az augusztust birjuk ki....meg ezt a meleget, nehezen viselem. Egyebkent egyeb bajom nincs, zok kol viselem a terhesseget:) Holnap megyek kotelezo uhra, nagyon kivancsi vagyok a babara:))
2013. júl. 23. 15:00
 27/45 A kérdező kommentje:
Bocs a felreirasokert, tabletrol irni ultrarossz:(
2013. júl. 23. 15:02
 28/45 anonim ***** válasza:

Kérdező, nincs kedved kiemelni a kérdést? Sajnos nagyon kevés a János kórházról szóló megválaszolt kérdés, régiek vannak többnyire. Itt meg olyan szépen írtak le tapasztalatokat a válaszadók, hogy hasznos kérdés lett szerintem mindenkinek:)

Amúgy hogy vagytok? Tudtál meg többet is a kórházról, esetleg voltál szülőszoba látogatáson, ilyesmin?

2013. aug. 12. 13:45
 29/45 A kérdező kommentje:
Termeszetesen kiemelem:))
2013. aug. 12. 17:11
 30/45 anonim ***** válasza:

Én is itt szültem, három gyerekemből kettőt (2010, 2012).

Szuromi volt a fogadott orvosom.

Kíváncsi vagy még valamire, kedves kérdező? Én is szívesen válaszolok.

2013. szept. 2. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!