Szerintetek a gyerekek tênyleg látják a szellemeket?
Mikor kicsi voltam, és a mamámnál aludtam, akkor mindig láttam este elálvás előtt egy embert, a kályha mellet, és vigyorgott rám.
Szóltam a mamámnak, de ő nem látta.
Akkor kb. 5-6 éves lehettem…
14/F
Én tisztán emlékszem azokra a ,,szellyemekre,, amelyeket gyermekkorom óta láttam. Csúnya bácsit , koponya, fekete csuklyások es ehhez hasonlo dolgok... beszelgetni kezdtem erről egy reformatus lelkésszel, aki szerint valaki a csaladban okkultizmussal foglalkozott es ez az oka annak, hogy kepes vagyok az ordog lelkeit erzekelni vagy latni.
Allitolag ez egy rad bocsajtott atok , osszekottetesbe kerultel akaratodon kivul az ordoggel , egyedul csak te tudsz bocsanatot kerni Istentol ,hogy szabaditson meg az ordogtol mert akaratodon kivul kerultel vele kaapcsolatba.
Szerintem, ez csak egy tanacs, de mukodik: a leghatasosabb megoldas ha tenyleg az Isten felé fordulsz es kered ot hogy szabaditson meg az ordogtol akar teged vagy gyermekedet.
Mióta kereszteny vagyok azota nem ijezgetnek, nem laton ezeket a gonosz lelkeket, de tudok letezesukrol, mert sajatos tapasztalataim vannak .
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!