Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek a gyerekek tê...

Szerintetek a gyerekek tênyleg látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
A lányom folyton valami bácsiról beszêl aki kiabál, csúnya ês bántani akar minket. Van mitõl tartanom?
2014. febr. 24. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Szegeny gyerekek es babak. Ha tudnak milyen hulyesegeket beszelnek a felnottkoru szuleik.
2014. febr. 24. 20:51
 12/23 A kérdező kommentje:
????
2014. febr. 24. 21:07
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
#11-es, és még mekkora hülyeségeket fog beszélni az a szegény gyerek, ha ilyen szülők nevelik majd fel ;)
2014. febr. 24. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

"A kérdező kommentje:

????"

#11-es valaszolo vagyok. Melyik reszt nem erted a valaszomban? Magyarul fogalmaztan, azt hiszem eleg erthetoen.

2014. febr. 24. 21:20
 15/23 A kérdező kommentje:
Szêgyeljêtek magatok!!!! Egyáltalán minek válaszoltok, ha ilyen buták vagytok?
2014. febr. 24. 21:35
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Szoval nem normalis valaszokat vartal, hanem onigazolast. Ertem.
2014. febr. 24. 21:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja, hogy szerinted ezt ên csak kitaláltam?
2014. febr. 25. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
Èn nem mondom,h a babàk,gyerekek nem làtjàk a szellemeket,auràt,vagy olyan dolgokat amiket mi felnöttek nem,de azèrt ne essünk túlzàsokba.Ennyi rosszat,gonoszat nem hinnèm,h làtnak.Az hogy egy kisgyerek azt mondja"itt egy bàcsi ès kès van nàla" lehet össze is pisilnèm magam ilyettembe.Hàt nem tudom.Èn biztos aggôdnèk,ha iliyet mondana a picicm,ès orvoshoz vinnèm.
2014. febr. 25. 15:36
 19/23 anonim válasza:
Látják igen.Asztalos András természetgyógyászt ajánlom.Neten keress rá.Nekem segített már korábban.
2014. febr. 27. 15:39
 20/23 anonim válasza:
63%
Az én kisfiam is eléggé rám szokott ilyeszteni.Amikor apa éjszakás,szinte belém kapaszkodik,úgy alszik el (17hónapos).Volt már olyan is,hogy a plafonra mutogatott,és hirtelen sírásba kezdett.Nagyon megijedtem,mert biztos vagyok benne,hogy volt ott valami,vagy valaki.Én is hiszek az ilyenekben,sőt nekem gyerekkoromról még ehhez hasonló emlékeim is vannak.Szóval tuti,hogy látják a szellemeket.Ja,és az is igaz,hogy megérzik ha valami változás jön,a felnőttek érzelmi állapotukat is érzékelik.
2014. febr. 27. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!