Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyerekek! Látnak láthatnak a...

Gyerekek! Látnak láthatnak a kicsi gyerekek szellemeket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%

Jajjj ! sokszor volt felteve ez a kerdes...

Igen lathatjak 1-5 eves korig...

2011. jan. 31. 15:02
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Horror után a fiam szokott félni.10 éves, barátjával nézte amikor náluk aludt.
2011. jan. 31. 15:10
 3/23 A kérdező kommentje:
Én pont ilyen kérdéseket keresgélek valaki tud linkelni?
2011. jan. 31. 15:10
 4/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem! Ezt csak a felnőttek némelyike magyarázza be nekik és önmaguknak. A kicsi gyerekek fantáziája 4-5 éves korig nagyon jó. Képesek egy gyufásdobozról elhinni,hogy az autó,vagy egy krumpliról,hogy baba. Nem tudják az álomban látottakat megkülönböztetni a valóságtól,és ébren is tovább "álmodják.".6 éves koruk körül tudják megkülönböztetni a valóságot a képzelettől.

Ez nem szellemlátás,hanem az agyuk fejlődésének folyamata.

Régen egyetlen gyerek sem látott szellemet vagy aurát. Csak azóta látnak ilyesmit,amióta az ezotéria divat lett,

Komoly orvostudósok foglalkoznak azzal,hogy megértsék a kisgyerekek agyának működési mechanizmusát,és nem tudnak határozott választ adni arra,hogyan működik az agytevékenységük.

Helyettük a tudománytalan sarlatánok magyaráznak bele mindent.

A mai gyerekek sem mások,mint az ezelőtti gyerekek.

2011. jan. 31. 15:17
 5/23 anonim ***** válasza:
51%

A 15:17-est megcáfolom.

barátnőm múltkor kártyát vetett magának, és lehet hogy épp rosszkor de sok ijesztő dolog történt azóta náluk, főleg a kislánynál, aki 3éves és folyton csak sírt...míg egyik nap az anyjának azt mondta sírva hogy a szekrényen van fent egy rossz bácsi.. :S (számomra is nagyon különös, de fültanúja voltam ahogy a kislány sírt..és nem azért mert az anyja nem engedett meg neki valamit..másképp sír olyankor)

2011. jan. 31. 16:04
 6/23 Morozov ***** válasza:
59%
Szellemek márpedig nem léteznek,csak démonok,akikről sokan azt hiszik,hogy elhunyt emberek lelkei,pedig bukott angyalok...erről ír a Biblia is.
2011. jan. 31. 16:11
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
Észrevettétek már, hogy szkeptikusok gyerekei sose látnak szellemet? Ez nyilván azért van, mert az ilyesmiben hívő szülők efféléket néznek a tv-ben, ne adj isten asztaltéma is náluk. Ezek után csoda, ha az amúgy is rendkívül élénk képzelettel megáldott pici gyerekek szellemeket képzelnek el? A szkeptikusoknál nem esik szó otthon ilyesmiről, nem vetnek kártyát, így a gyermek csak később, mikor már racionálisan képes gondolkodni, akkor szembesül a tv-ből a szellem és egyéb kitalált lények világával.
2011. jan. 31. 16:11
 8/23 anonim ***** válasza:
71%

"Régen egyetlen gyerek sem látott szellemet vagy aurát. Csak azóta látnak ilyesmit,amióta az ezotéria divat lett,"

'77-ben láttam először természet feletti jelenséget,pedig akor még nem volt divat az ezotéria és mellesleg szkeptikus családban nevelkedtem.Akkor voltam 3 éves és tuti,hogy nem én képzeltem be magamnak olyasmit,amihez még hasonlót sem lehetett akkoriban látni,sem tévében,sem pedig könyvekben.

"Komoly orvostudósok foglalkoznak azzal,hogy megértsék a kisgyerekek agyának működési mechanizmusát,és nem tudnak határozott választ adni arra,hogyan működik az agytevékenységük."

Ezek a nagyon komoly tudósok nem tudják megmagyarázni,hogyan működik az agytevékenységük...Akkor azt mire fel merik olyan fene biztosan állítani,hogy amit a gyerek lát,az nem szellem??

2011. jan. 31. 16:33
 9/23 anonim válasza:
82%
Valószínűleg szellemek nem léteznek,de a kisgyermekek sok olyan dolgot képesek látni amit mi felnőttek már nem.Nem szellemekre,vagy aurákra gondolok,hanem olyan fényrészleteket és hasonló dolgokat,mivel még az agyuk és a szemük nincs kifejlődve egymáshoz képest sem.Amúgy az aurás dologból pedig az igaz hogy nagyon hamar megérzik az ember érzéseit,de nem valószínű hogy színeket látnának,bár lehetséges.Ki miben hisz.
2011. jan. 31. 16:37
 10/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi felnőttek nagyon racionálisak és magabiztosak vagyunk ismereteinket illetően.Egy gyermek még nem rendelkezik a felnőtt ember értelmével,tudásával,igy szerencsére annak korlátaival sem.Több kapcsolatuk van a szellemvilággal,mint gondolnánk.Értelmük nyiladozásával azonban a mi racionalitásunk megfosztja őket ettől a képességtől.
2011. jan. 31. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!