Mit takar az ún "3. szem" fogalma, amivel a gyerekek látják a szellemeket?
én voltam az a 13 éves lány de m1xD
amúgy csak azt lehet alatta érteni hogy nem vesztettem el azt a "képességemet" amit a nagyobb gyerekek meg a felnőttek.én kiskoromból semmire sem emlékszem szóval arra se hogy miket láttam vagy mit nem.de most látom őket de nem ugy mint pl. szellemekkel suttogóba meg ilyenek. hanem csak egy fekete árnyékot a tükörben mire megfordulok nincs ott. egy embert bemenni a ZÁRT templomba. stbstb.
tudtam hogy ilyen válaszok fognak jönni.
de gazából nem is nagyon törődöm velük hiszen nem ismernek és valaki egy sorozattól nem fog ilyeneket látni.
de m1 inkább nem is nézem meg többet ezt a kérdést vagy olyan érzésem hogy nem akarom látni a válaszokat:S
Kérek mindenkit, hogy korrekt, normális válaszokat adjon. Az észosztók és megalázók inkább írjanak máshova.
(Szerencsére a modik gyorsak)
16:21
árnyék: éjszaka sok árnyék van.
templom:
-bement és bezárta (ha utána nézted meg)
-kinyitotta és úgy ment be (ha előtte nézted meg)
-be volt szorulva az ajtó (ha előtte nézted meg)
najó.
a templomos:
az ugy volt hogy kutyátsétáltattam és a templom mellett voltam és láttam bemenni egy embert és kiváncsi voltam mi lehet ott és elmentem előte de a templom be volt zárva plusz rácsok. és igen este sok árnyék van de nem olyan..
harmadik szem elvileg egy mindenkinél meglévő misztifikált érzékszerv a két szemöldök között, egy kicsit fentebb.
Madaraknál ezen a területen helyezkedik el az évszakok változásának észleléséért felelős terület, illetve talán a mágnesesség érzékelése is. érdekesek a kísérletek, mikor erre a részre egy kis kalapot tesznek.
a szellemek látása nem feltétlen kötődik ehhez, mivel nem csak szemmel, de egyéb érzékszervekkel is felfedezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!