12 éves vagyok, ÉS szellemeket tapasztalok De CSAK a gyerekek hisznek Nekem Mit tegyEK?
majd kinövöd, szellemek nincsenek.
Amit elhiszed hogy ott van, arról odaképzeled hogy ott van.
Az első válasz nagyon aranyos volt :)
Ez nem kinövés kérdése. Szellemek akkor léteznek, ha megtapasztalod őket. Ha nem, akkor nem. Nem csoda, hogy más nem hisz neked, hiszen ők nem tapasztalják meg. Mivel nem tapasztalják meg, ezért nem hiszik el hogy léteznek, viszont bebizonyítani sem tudják az ellenkezőjét.
Az, hogy szellemeket tapasztalsz, az sok mindenre utalhat, de a helyedben én elbeszélgetnék erről a szüleimmel, mivel ha valóban szellemeket tapasztalsz az nem biztos, hogy egészséges elmeállapotra utal. (Bár gyerekként még ártatlanabbak vagyunk, így fogékonyabban az ézékeink. De a 12 éves azért már nem annyira gyerek.....)
Azért ne hadd magad eltántorítani az igazadtól, mert igazán ilyen személyek léteznek, főleg kiskorúak és a felnőttek ócsárlása végett erről a képességükről "leszoknak". Próbálj kapcsolatba lépni valami ezoterikus szakértőve. Ő többet fog mondani.
u.i. Valahogy furcsa az írásod stílusa!
Mielőtt még elmenne a vita abba az irányba, hogy vannak-e szellemek, és hogy lehet-e őket észlelni, olvassuk már végig mit ír a kérdező.
Furcsa árnyékokat lát (hogy a szeme sarkából vagy szemből nem írja), illetve az az érzése, hogy álmában figyelik.
Túl élénk fantáziától a kezdődő skizofréniáig bármi lehet, szellem az utolsó, amire gyanakodnék. (Mondjuk nem is hiszek bennük:)
Ha zavarja az alvásban is már, akkor szakember segítsége kell, nem pedig valami ezós kókleré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!