Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok, ÉS szellemeket...

12 éves vagyok, ÉS szellemeket tapasztalok De CSAK a gyerekek hisznek Nekem Mit tegyEK?

Figyelt kérdés
Például ember formájú árnyék vagy CSAK elsuhanó folt De az t ta pas Sztalom mintha alvás közben figyelnének ÉS már kikészít. Hogy NEM tudok aludni
2011. okt. 29. 19:26
1 2
 11/17 anonim válasza:
78%
vagy csak rád nézett a kaszás hogy mi van veled megvagy e még...
2012. jan. 5. 23:01
 12/17 anonim válasza:
0%
Üdv! Először is láttam hogy egy pár nemrészletezem irta hogy szellemek nem léteznek, meg mittomén.. Ne törődj velük! Mert igenis léteznek. Itt az a kérdés hogy ti próbálgattátok a szellemidézést, vagy csak jött magától valahogy. Na de mindegy. Ha eddig nem bántottak, nem tettek benned kárt, akkor szerintem nincs mitől idegeskedned mert nem fognak bántani. Ha beszédet hallasz, a neveden szólítanak, ha valamit próbálnak elmagyarázni,vagy rá akarnak vezetni bizonyos dolgokra, akkor légy nagyon figyelmes! De ha bármi rosszat érzel azzonnal fordulj segítségért. Amugy szüleid nem észlelik ezeket a dolgokat?
2012. jan. 15. 16:56
 13/17 A kérdező kommentje:
hallanak egy két dolgot de csak azt mondják valami reccsent vagy ilyesmi
2012. jan. 20. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:

A dolgok már csak olyanok, hogy néha reccsennek.

Persze van itt néhány nemmondommilyen, aki minden marhaságot megerősít neked.

2012. jan. 20. 20:14
 15/17 anonim válasza:

én is annyi vagyok...hiszek neked,mondjuk én nem hangokat szoktam hallani(csak nagyon ritkán)inkább a felbukkanó alakokat.ne félj tőlük,inkább próbálj kapcsolatba lépni velük....

u.i:nekem is csak 1-2 ember hisz...de nem kell foglalkozni velük,higgyenek amit akarnak!!!!;)

2013. aug. 6. 09:17
 16/17 anonim ***** válasza:
szellemek nincsenek, csak élénk fantázia...
2014. nov. 28. 02:22
 17/17 Ananász1 válasza:
Nekem volt egy ilyen időszakom. Ajánlom Tanulom magam szellemekel kapcsolatos videóját. Nem tudom nekem azért alakult ez ki mert egyszerűen nem tudok öszpontosítani. Mindenképpen olvass utánna, ha pedig továbra sem múlik, keress fel egy gyerekpchihologust. Nekem nagyon sokat segítettek és már csak minimálisan tartok tőlük:)
2018. jún. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!