Normális gyermek vagyok a 12/13 éves gyerekek között?
158-160 centi vagyok, 12 és fél éves, nem jött meg a Menstruációm, és 35.-ös a láb mértem.
Mindenki más 168-170 centi, 12-13 éves és megvan nekik aztán 37-38-as a lábuk...
Miért van ez? Normális? Nem fog kihatni ha felnőtt leszek?
Kérlek normális válaszokat kérek!
"158-160 centi vagyok"
miért nem jó az neked? én 15 éves vagyok és 162 cm, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. nem túl magas, nem túl alacsony. nem akarok olyan langaléta lenni mint a többiek, persze annak is van előnye. én élvezem is hogy alacsonyabb vagyok, főképp mert a fiúk általában magasabbak nálam, úgy hogy pont jó. te még nőhetsz egy csomót, és persze én is. lábméret? örülj neki, hogy nincs bazi nagy lábad. a menstruáció, hát megmondom, hogy örülj neki! tudom, hogy nagyon városdmeg minden, mert attól mondhatod, hogy "nagy lány vagyok", de az egész egy kín szenvedés. így utólag már azt se bánnám, ha pár évvel utóbb jött volna meg. (12 éves koromban jött meg)
Itt találsz kisméretű cipőket. Én felnőtt nő vagyok 35-ös lábbal, és bőven van magassarkú cipőm, szóval nem megoldhatatlan a probléma. De egyébként 12 évesen nem igazán jó sem a lábadnak, sem a gerincednek a magassarkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!